AnalizHaberler

Solana Yorumları: SOL Fiyatı Neden Yükselmiyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler bir kripto para birimi olan Solana, uzun zamandır 130 ila 157 dolar aralığında işlem görüyor. SOL fiyatı, 157 dolarlık direnç seviyesine karşı yükseldi. Ayılar fiyatı düşürmeye çalıştığı için bu henüz kanıtlanmadı.

Solana Yorumları

Solana (SOL) fiyat artışı sınırlı kalırken, konsolidasyon aşaması devam ediyor. SOL boğaları kolay pes etmek istemiyor ve fiyat hareketi yükselmeye devam ediyor. Momentum osilatörleri yörüngede, yükseliş hikayesini destekliyor.

Solana yukarı kanalda 150 doların üzerinde kalmaya çalışıyor. SOL fiyatı, 130 $ seviyelerinde bir dip potansiyel sunarak %20 arttı. Boğalar ise 157 dolar seviyesinde bir direnç duvarı ile karşılaştı. Ocak ayından bu yana solana fiyatı 130$ ile 157$ arasında bir işlem aralığında ilerliyor. Altta yatan yükseliş eğilimi, artan PVT göstergesi tarafından destekleniyor.

Solgrafik
Solgrafik

4 saatlik grafikte, RSI 55 ile yukarı yönlü bir geçişi işaret ediyor. Bu, fiyatın Perşembe günkü zirvenin üzerinde yükselebileceğini gösteriyor. Piyasa oyuncuları daha sonra 170 dolarlık psikolojik seviyeyi aşmaya çalışabilir. Günlük grafikte Solana fiyatı desteği 131$’da tuttu ve 150$’a yükseldi. 13 Ocak’ta kaydedilen 157$’lık fiyat 141$’ın altına düşerse, pozitif momentum kaybolabilir.

SOL Fiyat Beklentileri

Ancak Solana‘nın trendini artan momentum osilatörü, istikrarlı hacim ve boğaların çabaları belirleyecek. Uzmanlar, yakın gelecekte 181 doların gözlemlenebileceği senaryolar geliştiriyor.

Yılın yükselen yıldızlarından Solana, adını Ethereum katilleri listesine ekledi. Piyasa koşullarının elverişli olduğu bir senaryoda, kripto alanındaki deneyimli isimler Solana’nın yükselişini tahmin ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.