HaberlerAltcoin HaberleriEditörden Seçmeler

Shiba Inu (SHIB) 2022 Fiyat Beklentileri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının popüler şaka kripto para birimi Shiba Inu, bu yıl içerisinde önemli fiyat performansı gösterdi. Öyle ki SHIB fiyatı 1 yıl içerisinde 0.000000000001 dolardan, 0.000088 dolara kadar yükseldi. SHIB, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra düşüş yaşadı ve ATH seviyesinin %40 altında işlem görüyor. Peki SHIB 2022 fiyat beklentileri neler? Gelin hep birlikte inceleyelim…

Shiba Inu Yeniden Artışa Geçecek Mi?

Dogecoin katili olarak anılan Shiba Inu (SHIB), ekim ayında başlattığı rallide kısa süre içerisinde %300’ün üzerinde artış yaşadı. Shiba Inu’daki bu performansı şaka para biriminin en büyük kripto para birimleri arasında ilk 10’a girmesini sağladı. Öyle ki Shiba Inu, Dogecoin‘i bile geride bırakmayı başardı.

DOGE katili Shiba Inu, 23 Ekim tarihinden yükseliş eylemi gerçekleştirerek 28 Ekim’de 0,000887 dolar seviyesine dokunarak ATH’ye ulaştı ve ardından bir geri çekilme yaşadı. O zamandan beri, SHIB fiyatı yaklaşık %39 düşüş gösterdi.

Popüler şaka kripto para birimi SHIB, direnç noktasını kırarak gözle görülür bir baskı uyguladı ve 0,000445 ABD dolar seviyelerinden destek buldu.

Ingrained Media’nın kurucularından Jordan McCreery Shiba Inu için oldukça iyimser düşünüyor. Öyle ki geçtiğimiz hafta SHIB için yaptığı açıklamada, “Shiba’nın bir sentlik kısmından 0,01 dolar veya daha fazlasına büyümek için gerçek bir potansiyele sahip olduğuna inanıyorum” sözlerini kullandı.

“Sadece bu hafta büyük bir sıçrama gördük, önümüzdeki haftalarda 2021’i tamamlarken fiyat muhtemelen çalışmaya devam edecek.”

[ccpw id=”10110″]

Shiba Inu 2022 Fiyat Beklentileri

Son ayların parlayan şaka kripto para birimi Shiba Inu’da yeni bir ralli başlar ve bu devam ederse, SHIB fiyatı 2022’nin sonunda 0,0001 dolara ulaşması bekleniyor. Diğer yandan Shiba Inu, 2022’nin ilk 6 ayında 0,0015 dolara kadar hızlı bir artış gösterebilir.

Sonrasında ise yükseliş hız kesebilir fkat SHIB için büyük düşüşler beklenmiyor. Yaklaşan ortaklık çalışmaları SHIB fiyatı açısından oldukça iyimser bir görüntü veriyor. Dolayısıyla Shiba Inu‘nun yakın vadede 0.0001 dolar seviyelerine ulaşması imkansız görünmüyor.

Yazımızda yer verdiğimi bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermemektedir. Kripto para yatırımcıları, yüksek volatilite ve  riskin bilincinde olmalı, işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.