Bitcoin HaberleriHaberler

Ark Invest’in CEO’su: Bitcoin (BTC) Fiyatı 10 Kat Artabilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yatırım yönetimi şirketi Ark Invest’in CEO’su Cathie Wood yapmış olduğu son açıklamalarda 500.000 dolarlık tahminini tekrarladı.

Yatırım yönetimi şirketi Ark Invest’in CEO’su Cathie Wood, Wall Street’in SALT konferansında Bitcoin’in beş yıl içinde 500.000 dolara ulaşabileceğini  dile getirdi.

“Bitcoin Fiyatı 10 Kat Artabilir”

Popüler yatırımcı yapmış olduğu açıklamalarda, kurumlar portföylerinin %5’ini Bitcoin’e (BTC) tahsis etmeye devam ederse, en büyük kripto para biriminin fiyatının on kat artabileceğine inanıyor. Öte taraftan Wood, 500.000 dolarlık Bitcoin hedefini Mayıs ayında belirlemiş ve piyasanın geri kalanı ile birlikte yükseliş beklentisi olan adlar arasına katılmıştı.

ARK Next Generation Internet ETF’in şu anda Grayscale’in Bitcoin trust’ının 301 milyon dolarlık hissesine sahip olduğu biliniyor. Ayrıca ARK Invest, geçtiğimiz haftalarda Kandaa’nın Bitcoin ETF’ine yatırım yapabilmek için projelerinde bazı değişikler de yapmış oldu.

Öte taraftan Haziran ayının sonlarında, 21Shares AG ve Wood’un CEO’su olduğu Ark, ABD’de bir Bitcoin ETF başlatmak için ortaklaşa başvuruda bulunmuş oldu. Ancak ABD derhal derhal bu ürünü onaylamış değil. Bunların yanında Wood’un radarında non-fungible token’ların da olduğu biliniyor. Ancak derhal derhal bir satın alma girişiminde bulunulmadı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Yatırımlık Kripto Paralar

Düzenleyicilerle İşbirliği

SALT Konferansı’nın en mühim gündem maddelerinden biri de düzenleyici uyumluluktu. Circle CEO’su Jeremy Allaire, düzenleyicilerle çalışmanın kripto para biriminin daha geniş oranda benimsenmesini sağlamaya destek olacağını iddia etti.

Ayrıca Allaire’nin bu fikri, yatırımcıların düzenleyici endişeler sebebiyle kripto para ekosistemine adım atmaktan çekindiğini ifade eden Kanadalı iş adamı Kevin O’Leary tarafınca da tekrarlandı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.