HaberlerAltcoin Haberleri

Avalanche Fiyat Hareketleri: AVAX Yükselişini Sürdürecek Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının son yaşadığı düşüş döneminde bile Avalanche (AVAX) fiyat hareketlerinin yönlü hareketlerini devam etttiğini ve yeni ATH seviyeleri kaydettiğini gördük.

Avalanche Fiyat Hareketleri

Yazının yayına hazırlandığı sırada 118 dolar bandında işlem gören AVAX, 17 Kasım’da 100 doların üzerine yükseldi, 18 Kasım tarihinde düzeltme gelse de 19 Kasım tarihinden itibaren yeniden yükselişe geçti.

Bu noktada popüler altcoin AVAX’ın 120 doların üzerine çıkmak için çabaladığı ve yeni ATH seviyelerine doğru ilerleyeceği düşünülüyor. AVAX/USD bir aydan fazla bir süredir yükseliş trendini sürdürerek önemli bir değer artışları kaydetti. 13 Ekim tarihinde 54 dolar civarında işlem gören AVAX,  bugün 118 dolar civarında işlem görüyor.

Avax
Avax

4 saatlik Avalanche fiyat analizi, fiyatın 24 saatten fazla bir süredir sürekli yükseldiğini gösteriyor ki bu sürekli yukarı hareket için oldukça uzun bir süre, bu nedenle her an bir satış baskısı gelebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: AVAX Geleceği Nasıl Olur?

AVAX Yükselişini Sürdürecek Mi?

Avalanche‘ın yerel kripto para birimi olanAVAX, pek çok kripto uzmanının takdirini şimdiden kazanmış bir proje. Ayrıca projenin sürekli yeni gelişmelere imza atması ve arkasındaki takibin de güçlü olması AVAX’ı destekliyor gibi görünüyor.

Tüm bunlara ek olarak kripto para analistleri AVAX fiyatının bir süre daha yukarı yönlü hareketlere devam edebileceğini ve 180 dolara kadar önünün açık olduğuna inanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.