HaberlerAltcoin HaberleriEthereum Haberleri

Balinalar Düşüşü Fırsata Çeviriyor: Ethereum Balinaları Bu Altcoin’lere Yöneldi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Elde edilen Ethereum blockchain verilerine göre en büyük Ethereum cüzdanları ETH’nin yanında bu altcoinlere yönelmiş durumda.

ETH Balinaları Düşüşü Fırsata Çeviriyor

Elde edile son verilere göre Kripto para piyasasında yaşanan son düşüşün ardından Ethereum balinaları, Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND), Crypto com’un CRO’su ve Curve’in yerel tokeni CRV’ dahil olmak üzere birçok altcoin biriktiriyor.

Ethereum ağındaki en büyük 1000 cüzdanı takipte olan Twitter hesabı WhaleStates tarafından paylaşılan verilere göre, balinalar son zamanlarda  yüzde 6’nın üzerine düşen ETH fiyatını bir satın alma fırsatı olarak değerlendirdi.

WhaleStats’ın verileri balinaların bu altcoinler dışında ayrıca USDC, USDT ve BUSD gibi stablecoin’ler biriktirdiğini de ortaya koyuyor. Paylaşılan verilere göre bu durum son zamanlarda piyasada yaşanan volatiliteden kaçış olarak değerlendiriliyor.

Balinalar Hangi Altcoin’leri Alıyor?

Paylaşılan verilere göre balinalar; Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND), CRO  ve Curve (CRV) yatırımları dışında  Wrapped Bitcoin (WBTC) ve Dogelon Mars (ELON) biriktiriyor.

Dogelon Mars, Dogecoin’den ilham alarak ortaya çıkan bir şaka kripto para birimidir.  DogelonMars ekibine göre, kripto para arzının %50’si barış jesti olarak Vitalik Buterin’e bağışlandı ve daha sonra Buterin de bu token’ları hayır kurumlarına bağışladı. Token’ların bir kısmı ise Uniswap likidite havuzunda kalıcı olarak kilitlendi.

Dogelon Mars’ın büyümesi ile birlikte bu ayın başlarında kripto para biriminin değeri 1 milyar doları aştı. Ancak son geri çekilmeler ile birlikte değer 700 milyon dolar seviyelerine geriledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.