Haberler

Amazon ve Netflix’ten Bitcoin adımı geldi! Bu hamle ayı piyasasını sonlandırabilir mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son dönemlerde her ne kadar kripto para sektörü gelen sert düşüş dalgaları ile derin darbeler almış olsa da sektör adına önemli ve pozitif gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Birçok sektör temsilcisi, atılan ortaklık adımları ve diğer birçok gelişme ile birlikte, ayı piyasasında ortaya çıkan bu hamlelerin, ilerleyen dönemlerde kripto benimsenmesini artırabileceğini ifade ediyor. Dev şirketlerin Bitcoin’i (BTC) benimsemeye başlamasının, Bitcoin’in ve haliyle kripto para piyasasının kaderini değiştirebileceği ifade ediliyor. Bu noktada piyasa adına bir pozitif adım da Amazon ve Netflix’i de bünyesinde barındıran FCF Pay’den geldi.

FCF PAY’DEN AMAZON VE NETFLIX İÇİN KRİPTO PARA ADIMI

Fcf Pay’den Amazon Ve Netflix İçi̇n Kri̇pto Para Adimi

Geçtiğimiz dönemlerde ödeme devi Visa, Bitcoin ile ilgili yeni bir paket duyurarak Bitcoin’in ödemelerde aktif şekilde kullanılmasını sağlamıştı. Her ne kadar Bitcoin ağının ödemeler için uygun olmadığı ifade edilse de Lightning Network sayesinde ilerleyen dönemlerde Bitcoin’in, küresel rezerv para birimi olan ABD dolarının yerini alabileceği öne sürülüyor. Visa’nın söz konusu hamlesinin ardından, Amazon ve Netflix gibi dev şirketleri de bünyesinde barındıran FCF Pay, artık Bitcoin’i desteklemeye başladı.

ÖDEMELERDE KRİPTO PARA KULLANILABİLECEK

Visa kartlarına Bitcoin ve altcoin yüklemesi yapılması için yeni bir sistemi aktif eden FCF Pay, yatırımcıların artık Netflix veya Amazon alışveriş ve ödemelerinde kripto para birimi kullanabilmelerine olanak tanıyor. Kullanıcılar, FCF Pay sayesinde işlemlerinde Bitcoin ve Ethereum’un (ETH) yanı sıra Shiba Inu (SHIB) gibi varlıkları da kullanabiliyor. Atılan bu adımların, ilerleyen dönemlerde kripto para ekosistemine pozitif yansımalarının olabileceği tahmin ediliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.