Altcoin Haberleri

ETH Kurucusundan USDT Hakkında Övgü Dolu Sözler

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyasının tanınmış isimlerinden Ethereum (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin, sosyal medya hesabından açıklamalar yapmaya devam ediyor. FTX borsasının yaşadığı likidite krizi yüzünden piyasayı sarsan çok sert satışları yorumlayan Buterin, stabilcoin USDT hakkında övgü dolu bir paylaşım yaptı. Tether şirketi tarafından kripto para piyasasına sürülen USDT’nin kriz ortamında çok sağlam durduğunu vurgulayan Buterin, beklentinin üzerinde bir performans gördüğünü ifade etti.

Ayı Piyasasında Başarılı Performans

Vitalik Buterin

En büyük ikinci kripto para birimi Ethereum CEO’su Vitalik Buterin, son krizde Tether’in (USDT) güçlü şekilde ayakta durduğuna dikkat çekti. Şeffaf bir yönetim anlayışı sunan şirket hakkında sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “İtiraf etmeliyim ki, Tether’i geçmişte çok eleştirdim. Ayrıca şeffaflıkları hala varlık destekli bir kripto para biriminin olması gerektiği gibi değil. Ancak özellikle diğer birçok büyük kriptonun başına gelenler göz önüne alındığında bu ayı piyasası içinde, beklentilerimi aştılar!”

“Tether’i Devirebilecek Balina Yok”

Tether ve Bitfinex’in CTO’su Paolo Ardoino şirketin büyük bir hızla geliştiğini ve nakit eşdeğerlerindeki payını yüzde 82 seviyesine ulaştırdıklarını açıkladı. LocalBitcoins CTO’su Mikko Ohtamaa ise 2022 yılı içinde USDT’yi çökertebilecek hiçbir balinanın olmadığını savunarak şirketin faaliyetlerini övdü. Üst düzey yöneticinin açıklamalarına göre şirket , iyi dengelenmiş bir rezerv portföyü sayesinde tüm sistemi sürdürülebilir kılıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.