HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Doge Coin’de Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Dogecoin Vakfı direktörü Timothy Stebbing, yakın zamanda piyasaya sürülen libdogecoin'in Dogecoin ekosistemi için olasılıkları genişletebileceğine inanıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Doge Coin’de yeni bir dönem başlıyor. Dogecoin Vakfı direktörü Timothy Stebbing, yakın zamanda piyasaya sürülen libdogecoin’in Dogecoin ekosistemi için olasılıkları genişletebileceğine inanıyor. DOGE geliştiricisi Shafil Alam, hem Android hem de iOS cihazlar için Libdogecoin’i başarıyla geliştirdiğini duyurdu. Stebbing bu habere yanıt verdi. Stebbing, bunun Libdogecoin’in Dogecoin yeniliklerinin kapsamını genişletme yeteneğini  vurguladı.

Yeni Bir Dönem Başladı

Çekirdek geliştirici Michi Lumin tarafından Ağustos ayı başlarında yapılan bir açıklamaya göre, Dogecoin yapı taşlarının bir C kütüphanesi olan Libdogecoin v0.1 piyasaya sürüldü. Bu, geliştiricilerin derinlemesine blockchain bilgisine sahip olmalarına gerek kalmadan Dogecoin’in çeşitli platformlara doğrudan hafif entegrasyonuna izin veriyor.

Libdogecoin, bir düğümü “çalıştırma” yeteneği olmayan saf bir kitaplık olduğundan, herkes Dogecoin standardına uygun bir ürünü kolayca geliştirebiliyor. Entegrasyondan sonra gelen benimseme ve entegrasyon, Dogecoin Vakfı tarafından kullanılan ana fayda odaklı stratejiyi vurgulayarak bunun ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.

Dogecoin’in temel işlevselliğini, birden çok dil için bağlamaları olan basit bir C kütüphanesi olarak kullanıma sunarak, topluluk inovasyonunu teşvik etmenin mümkün olacağı düşünülüyor. Yenilikçi memecoin Dogecoin ekosistemini hızlı baz kabulü için hazırlamayı amaçlayan RadioDoge ve GigaWallet gibi projeler de aynı şekilde Libdogecoin’in temeli üzerine inşa edildi.

116821413 Gettyimages 1299388500

Dogecoin Yeniden İlk 10’da

CoinMarketCap’in en son verilerine göre Dogecoin, kısa bir süre Polkadot’un altına düştükten sonra piyasa değeri açısından ilk 10 kripto para birimi arasındaki yerini geri almış görünüyor. Dogecoin, yazı yazılırken 10.34 milyar dolarlık bir pazarla onuncu en büyük kripto para birimi olarak kaldı.

Ayrıca Dogecoin fiyatı bir önceki güne göre %6,37 arttı. 0.077dolar’dan işlem gören en iyi memecoin, önceki haftaya göre %12.24 arttı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.