Altcoin HaberleriHaberlerNFT Haberleri

ApeCoin (APE), ETH Balina Cüzdanlarında İlk 3’e Girdi!

ApeCoin (APE), en büyük 100 Ethereum cüzdan adresinde üçüncü sıraya yükseldi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Apecoin (APE), en büyük 100 Ethereum cüzdan adresi listesinde Ethereum (ETH) ve USDC’nin arkasından gelen Tether (USDT) ve Loopring’i (LRC) geride bırakarak üçüncü sıraya yükseldi.

ApeCoin (APE) Son Durum

Uzman analistler, FOMO ve iyileşen bir kripto piyasası sayesinde 17 Mart 2022’de 39.40 $’a ulaşan APE‘yi bir blok zinciri ekosisteminin yerel varlığı olarak tanımlıyor.

Analistler, Otherside metaverse’in Mayıs ayındaki ilk çıkışının, APE’nin ticaret hacmini günlük ortalama 2,07 milyar dolara yükselttiğini ve bu da yatırımcının kripto paraya olan ilgisinin devam ettiğini gösteriyor.

APE’nin ayrıca 157.609 $ ortalama satın alma fiyatı ve 12.721 APE ile üçüncü en popüler üçüncü dijital varlık olarak haline gelidği belirtiliyor.

Apecoin (Ape)
Apecoin (Ape)

Tether (USDT), Chiliz (CHZ), Fantom (FTM), Yearn Finance (YFI) ve Loopring (LRC) gibi diğer dijital varlıklar, ApeCoin’e ek olarak en çok satın alınan ilk 100 Ethereum cüzdanında yer alıyor.

Ayrıca APE, Yuga Labs’ın beyni olan Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT koleksiyonunu merkeze alan bir blockchain ekosistemi kurmaya çalışıyor. Raporlara göre, BAYC’nin popülaritesi ve ApeCoin’in Otherside metaverse açılışında ücretsiz tapu almak için bir gereklilik olarak kullanılması, kripto para birimine olan talebin artmasına katkıda bulundu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.