NFT Haberleri

Yatırımcılar artık fiziki NFT otomatları ile işlem yapabilecek!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının son yıllarda elde ettiği yükselişler, sektörün dokunduğu hemen hemen her alanın benzer şekilde ana akımda yer edinmesini sağladı. Kripto para odaklı şirketlerin attığı işbirliği imzaları, kripto paraların dünyada çok daha fazla tanınır hale gelmesi ve sektöre çok fazla yeni yatırımcının girmesiyle birlikte, NFT sektörü de bu yükselişlerden payını almayı başardı. Geçtiğimiz yıl işlem hacmi rekor derecede artan NFT sektöründe şimdilerde yenilikçi adımlar atılmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilk fiziksel NFT otomatı da yakında Londra’da tanıtılacak.

FİZİKİ NFT OTOMATI LONDRA’DA TANITILACAK

Nft

Blockchain tabanlı NFT pazar şirketi olan myNFT, ilk fiziki NFT otomatını Londra konferansında sergileyeceğini duyurdu. Şirketten gelen açıklamaya göre bu tanıtım, 3-4 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek. İngiltere’nin son dönemlerde kripto paralara ve özellikle de NFT’lere çok daha ılımlı yaklaşmaya başlamasının bu tercihte etkili olduğu düşünülüyor. Eldeki bilgilere göre fiziki NFT otomatı, QR kod yöntemi ile çalışacak ve yoğun kripto cüzdanı işlemlerine gerek kalmayacak. Ayrıca otomatın ilk aşamada 10 sterlin ücreti ile başlatılacağı belirtiliyor.

TÜM AVRUPA’YA YAYILABİLİR!

Yakında tanıtılacak olan fiziki NFT otomatı projesinin şeffaflık ve kolay erişilebilirlik ilkeleri ile piyasaya sürüleceği belirtildi. Londra’da başarılı olması halinde Avrupa’da yayılması beklenen bu girişim adına açıklamada bulunan myNFT kurucu ortağı Hugo McDonaugh, “NFT yatırımını günlük bir faaliyete dönüştürmeye ve onu mevcut sistemin dışına çıkarmaya hazırız” sözlerini dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.