Altcoin HaberleriHaberler

Dogecoin, Shiba Inu ve Floki Inu Fiyat Yorumları!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyasının En popüler şaka kripto para birimi  olan Dogecon (DOGE), piyasadaki gerilemenin ardından 0.20 dolarlık destek bölgesine tutunmayı başardı. Dogecoin katili olarak bilinen Shiba Inu (SHIB), 0.00000660 dolara kadar gerileyerek geçtiğimiz hafta yakaladığı çıkışın çok altında kaldı. Son günlerin popüler şaka coin’i olan Floki Inu’da (FLOKI)  etkisini kaybederek  6 gün önce yakaladığı ATH’nin %50 altında  işlem görüyor.

Dogecoin (DOGE) Yorum

Popüler kripto para birimi Dogecoin, uzmanların tehlikeli netice olarak nitelendirdiği 0.20 dolar bölgesinde tutunarak mühim bir performansa imza attı. DOGE grafikleri düşüşü onaylarken veriler kızıla büründü. Dogecoin fiyatı Elon Musk dopinglerine bile karşılık vermezken 0.20 dolarlık bölgede sıkıştı. Analistler bu fiyat seviyesinden bir kırılma beklerken momentum eksikliği vurgusu yapıyor.

Dogecoin
Dogecoin

Dogecoin, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 0.2084 dolardan alım satım işlemi görüyor. DOGE, genel piyasa trendini izleyerek aşağı yönlü fiyat hareketini sürdürüyor.

Shiba Inu (SHIB) Yorum

Dogecoin katili olarak lanse edilen Shiba Inu (SHIB), 0.00000660 dolara kadar gerilerken son dönemdeki performansından uzakta kaldı. Coinbase listelenmesinin arkasından 0.00000950 dolarlık seviyeye tırmanan SHIB, burada tutunamamış düşüş engellenememişti. Günlük grafik verilerine RSI 42 seviyesiyle etkisiz bölgesine yakın seyrediyor. MACD yükselişin arkasından aşağı yönlü harekete giriş yapmış oldu.

Shiba Inu (Shib) Yorum
Shiba Inu (Shib) Yorum

Shiba Inu (SHIB) bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 0.0000069 dolardan alım satım işlemi görüyor. Uzman yorumları piyasanın iyileşmesi ile Shiba Inu’da potansiyel bir artış sinyali bekliyor.

Floki Inu (FLOKI) Yorum

Floki Inu, en yeni şaka kripto paralardan biri olarak sahneye çıktı. Elon Musk’ın radarına giren FLOKI, yüzlerce kat artarak inanılmaz bir performans gösterdi . Milyarder iş insanı Elon Musk, Twitter üstünden imalı paylaşımlar yaparken yatırımcılar Floki Inu’ya akın etti. Hype ürünü Floki Inu, tüm fiyat bariyerlerini kırarak kazançlarını katladı.

Floki Inu (Floki) Yorum
Floki Inu (Floki) Yorum

Floki Inu, önümüzdeki dönemde takip edilmesi gereksinim duyulan kripto paralar sıralamasında yerini aldı. Elon Musk’ın herhangi bir girişimi ile gene yükselişe geçebilecek potansiyeli bulunan FLOKI, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 0.00003320 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

4 Yorum

  1. bence Doge, Shiba şimdi de floki küçük paralarla kazanç sağlayacağınız coinlerdi ama geçti. ytd

  2. Asıl sarı tosuncuk elon musk doge ve shiba şimdi de floki ve daha da devamı gelir bizim gibi kerizler oldukça

  3. Bu adam tutuklanmalıdır resmen hırsızlığı göstere göstere yapıyor kimse de bişey demiyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.