HaberlerKripto Para Birimleri

Janet Yellen’nin, Kripto Paralar Hakkında Konuşması Merakla Bekleniyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Janet Yellen’nin, kripto paralar hakkında konuşması merakla bekleniyor. Bugün ABD Hazine Bakanı Janet Yellen kripto varlıklarını tartışacak.

Bugün Yellen, Amerikan Üniversitesi’ndeki kripto para varlıkları hakkında konuşacak. The Block, konuyla ilgili bilgisi olan kişilerle yaptığı görüşmelerden yola çıkarak Yellen’ın konuyu ilk kez derinlemesine ele alması beklenen konuşmasında tartışabileceği olası temaların bir listesini hazırladı.

Yellen‘ın konuşmasının çoğunlukla mevcut yasal yükümlülüklere odaklanması bekleniyor: “Birçok durumda, düzenleyicilerin bu hedefleri desteklemek için kullanabilecekleri yetkileri vardır ve Hazine bu çabaları desteklemektedir. Boşluklar olduğu ölçüde, potansiyel düzenleyici eylemlerin ve yasal değişikliklerin değerlendirilmesi de dahil olmak üzere politika önerilerinde bulunacağız.”

Öte yandan Yellen’ın stabilcoinlerden bahsetmesi pek olası değil. Ancak saklama ve vergi raporlamasına odaklanabileceği belirtiliyor: “Müşteri varlıklarını elinde bulunduran firmalar, bu varlıkların kaybolmamasını, çalınmamasını veya müşterinin izni olmadan kullanılmamasını sağlamalıdır. Ve vergi mükellefleri, gelirlerini IRS’ye bildirmek için ihtiyaç duydukları bilgilere sahip olmaları için hisse senedi ve tahvil işlemleri için aldıkları dijital varlık işlemlerinde aynı türde vergi raporlaması almalıdır.”

Yellen’ın ayrıca ödeme hızı, maliyet ve katılım gibi alanlarda Hazine’nin inovasyona verdiği desteği vurgulaması bekleniyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.