HaberlerNFT Haberleri

eToro Platformu 20 Milyon Dolarlık NFT Fonu Ayırdı!

eToro NFT Girişimlerini Arttırmak için Ciddi Miktarda Fon Ayırdı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

eToro platformu 20 milyon dolarlık NFT fonu ayırdı. Bugünkü duyurulara göre ticaret sitesi eToro da NFT ekosistemine katılacak. Yapılan açıklamalara göre platform, mavi çip NFT girişimlerini desteklemek için büyük miktarda para ayırdı.

20 Milyon Dolarlık Fon

Yapılan açıklamalara göre eToro, blue-chip NFT şirketlerini teşvik etmek ve satın almak için 20 milyon dolarlık bir fon kurarak, bu sayede misli olmayan token ekosistemine girmiş oldu.

Basın açıklamasına göre, fon “eToro.art” platformu aracılığıyla dağıtılacak ve NFT işinin zevkini ve topluluğunu e-27 Toro’nun milyonlarca kullanıcısına ulaştıracak. EToro, paraları tamamen dağıtıldıktan sonra, diğer projelerin yanı sıra Bored Ape Yacht Club, CryptoPunks ve World of Women’dan NFT’leri içeren bir koleksiyonla “dünyanın önde gelen NFT koleksiyoncularından biri” olacaklarını belirtti.

eToro’nun NFT kolunun genel müdürü Guy Hirsch bir röportajda CoinDesk’e “Katkıda bulunmak ve NFT topluluğunun bir parçası olduğumuzu göstermek istiyoruz” dedi. Ayrıca mavi çip girişimlerinin uzun vadede değerli olacağına inanıyoruz” dedi. Hirsch ayrıca eToro’nun daha büyük bir marka olarak Bored Apes’e özel bir ilgisi olduğunu ve geçen ay ApeCoin tokeninin lansman ortağı olmaktan heyecan duyduğunu belirtti.
Etoro Platformu 20 Milyon Dolarlık Nft Fonu Ayırdı!
Etoro Platformu 20 Milyon Dolarlık Nft Fonu Ayırdı!

Büyük Markalar ve NFT’ler

EToro, NFT’lere ilgi gösteren ilk şirket değil ve son da görünmüyor. Visa’nın Ağustos 2021’de CryptoPunk #7610’u satın almasından bu yana KPMG Canada, Şubat ayında bir World of Women NFT, Universal Music Group etrafında oluşturulan bir NFT grubu ve daha fazlasını satın aldı.

Öte yandan EToro, gelişmekte olan NFT sanatçılarını başvurmaya teşvik eden yarı kuluçka programı aracılığıyla yeni projelere 10 milyon dolar yatırım yapmak istiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.