HaberlerBorsa Haberleri

ABD, Soruşturmada Binance CEO’sunun İletişim Kayıtlarını İstedi!

Binance CEO'su Changpeng Zhao'nun kara para aklama soruşturmasına nasıl dahil olduğunu daha iyi anlamak için ABD federal makamları iletişim bilgileri istedi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD, soruşturmada Binance CEO’sunun iletişim kayıtlarını istedi. Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun kara para aklama soruşturmasına nasıl dahil olduğunu daha iyi anlamak için ABD federal makamları iletişim bilgileri istedi.

Reuters’e göre, konuşma kayıtlarını kara para aklama soruşturmasında Amerikalı savcılar tarafından talep edildi.

Adalet Bakanlığı Yöneticilerden Gönüllü Belge Talebinde Bulundu

ABD federal savcıları, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance CEO’su da dahil olmak üzere 13 çalışandan kara para aklama soruşturmasıyla ilgili gönüllü belgeler sağlamalarını istedi. Ek olarak, Adalet Bakanlığı’nın kara para aklama bölümü olan Binance’den borsadaki yasa dışı işlemleri tespit etmesini istedi. Ek olarak, Binance’in dosyalarından belge kaldırma, değiştirme veya silme veya bunları ABD dışına aktarma talimatlarını içerebilecek kurumsal belgeleri de inceledi.

Soruşturmanın ayrıntılarına aşina olan dört kişiye göre, bu, Binance’in şirketin ABD mali suç yasalarına uyumuna ilişkin devam eden soruşturmasının bir parçası. Kripto borsaları Amerika Birleşik Devletleri’nde önemli işler yapmak istiyorsa, Hazine Bakanlığı’na kaydolmalı ve kara para aklamayla mücadele düzenlemelerine uymalıdır.
Tüzük, maksimum 10 yıl hapis cezası veriyor ve ABD mali sistemini yasadışı finansmandan korumayı amaçlıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.