Haberler

Ünlü analist kriptodaki yükselişe rağmen o verilere odaklandı, “Fiyat düzeltmesi gelebilir” dedi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası Ekim ayının gelişi ile birlikte Bitcoin (BTC) öncülüğünde yönün yukarı çevirdi. Günlerdir piyasa genelinde ağırlıklı olarak yeşil grafikler ortaya çıkıyor. Özellikle hafta sonunun ardından yeni hafta itibariyle Bitcoin’in 20 bin dolar seviyesini aşması ve hafif hareketlerle de olsa yukarı yönlü eğilimini koruması, altcoinler genelinde de pozitif fiyat hareketlerini tetikliyor. Ancak bazı uzman ve analistler, piyasada görülen bu yükselişlerin uzun soluklu olmasını beklemediklerini ifade ediyor.

ANALİST İŞSİZLİK VERİLERİNE ODAKLANDI

Ight Global Ceosu Michael Van De Poppe

Kripto para piyasasında yeni haftada yukarı yönlü fiyat hareketleri öne çıkarken, piyasanın yakından tanıdığı analistlerden biri olan Eight Global CEO’su Michael van de Poppe, doların yeni bir ralli için hazır olduğunu öne sürerken, kripto paraların da hafif bir düzeltme ile karşılaşabileceğini iddia etti. Analiste göre ABD’de Cuma günü açıklanacak olan Eylül ayı işsizlik verileri oldukça büyük önem arz ediyor ve Poppe, verilerin kötü gelebileceğini belirterek, piyasaların bu verilerden olumsuz etkilenebileceğini ifade ediyor.

YATIRIMCI BEKLENTİLERİNDE FED ETKİSİ

Kripto para piyasasında son günlerde hafif ralli rüzgarları esiyor olsa da piyasayı çevreleyen yatırımcı beklentisinin aşağı yönlü kalmaya devam ettiği görülüyor. Uzmanlar, ABD Merkez Bankası’nın (Fed), resesyon endişelere rağmen şahin tutumunu korumasının bu beklentileri beslediğini ifade ediyor. Her ne kadar Birleşmiş Milletler (BM) küresel ekonomilerden saldırgan duruşların sonlandırılmasını talep etse de Fed’in bu talebe olumlu yanıt vermesi beklenmiyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan yorumlar ve bilgiler bahsi geçen kişilerin kişisel görüşlerini yansıtır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.