Haberler

Compass Mining, Georgia Tesislerini Satmakla Kaşı Karşıya!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Compass Mining, Georgia tesislerini satmakla kaşı karşıya. Kripto para madenciliği için bir barındırma ve teknoloji sağlayıcısı olan Compass Mining, artan enerji maliyetleri nedeniyle Georgia operasyonlarını kapatabilir.

Teksas’ın artan enerji fiyatları nedeniyle, işletme 5.000 madencilik teçhizatını oraya taşıdıktan sonra tesisi kapatabilir.

Compass Mining, Artan Enerji Maliyetleriyle Başı Dertte

Artan enerji fiyatları nedeniyle, özel yatırımcılar tarafından madencilik yapılmasına izin veren Compass Mining, Georgia’daki iki sahasını kapatabilir. Dynamics Mining’e göre, Dynamics Mining, Compass ile olan barındırma anlaşmasını sonlandırdığında, şirketin sahibi Maine merkezli tesislerinden birini kaybetti çünkü Dynamics Mining’e göre Compass ücretleri ödemedi. Bu kez Georgia tesisi kendisini benzer bir çıkmazın içinde bulabilir.

Şirketin CEO’su Thomas Heller konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Yerel enerji dağıtıcısının fiyatları yüzde 50’ye yakın artırması Bitcoin madenciliğine çok fazla maliyete sebep olacak

Heller’e göre, Georgia lokasyonunda Compass müşterileri için kabaca 5.000 makine veya 15 megawatt (MW) bulunuyor. Ortak CEO’ya göre, Compass’ın operatörde toplam 25 MW’lık 8.000 makinesi bulunuyor.

Müşteriler, Compass Mining’den, faaliyetlerini sosyal medyada Teksas’taki lokasyona taşıyabileceklerini bildiren bir e-postanın ekran görüntüsünü yayınladı. CEO Heller, Compass bu sorunu mümkün olan en kısa sürede düzeltmek için her türlü çabayı göstereceğini ve etkilenen tüm kullanıcılara kredi vereceğini belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.