Altcoin Haberleri

Borsanın Delist Ettiği Altcoin Sert Düştü! Şimdi Ne Olacak?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında Bitcoin fiyatındaki hareketler kadar altcoin’lerde de ciddi fiyat hareketleri takip ediliyor. Önde gelen kripto para borsalarından biri olan Güney Kore merkezli Huobi Global, yerel kripto para birimi HUSD delist ettiğini duyurdu. Geçtiğimiz günlerde yapılan deslist işleminin ardından HUSD fiyatında sert düşüşler görüldü. Dolara olan sabitliğini kaybeden kripto para, 1 dolar fiyatından 28 cent seviyesine kadar geriledi. Bunun üzerine popüler borsanın yetkililerinden açıklama geldi.

HUSD Coin Fiyatında Sert Düşüş

Husd Coin Fiyatında Sert Düşüş

Huobi borsasından yapılan açıklamada, delist kararından sonra kullanıcıların HUSD fonlarını Tether’e (USDT) aktarmalarına yardımcı olacakları belirtildi. Sabit kripto para birimleri arasındaki dengeyi sarsan bu hamle ile birlikte diğer stablecoinlere olan transfer hız kazandı. USDT dışında kullanıcıların Justin Sun’ın Tron (TRX) ağının algoritmik stablecoini USDD transferine de borsa tarafından yardımcı olunacağı belirtildi.

Huobi Global, yerel kripto para birimi HUSD alım satım hizmetini durduracağını açıkladığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Huobi Global, HUSD alım satım hizmetini durduracak ve HUSD’yi listeden çıkaracaktır. Bu arada, kullanıcıların HUSD varlıkları 1:1 oranında USDT varlıklarına dönüştürülecek.4 Kasım 2022’den önce gerçekleşmesi beklenen dönüşümün tamamlandığını kullanıcılara bildirmek için başka bir duyuru yayınlayacağız”. 2018 yılında piyasaya sürülen HUSD coin Huobi borsasının dolara sabitlenmiş olarak çıkardığı bir stablecoin’di. Bu gelişme sonrası HUSD coinin kullanıcı sayısı ciddi oranda azaldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.