Haberler

ABD’li Politikacı: “Kriptolar Politikamızın Önemli Bir Parçası Olacak

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD’li politikacı ve senatör adayı Shannon Bray, Shiba Inu topluluğunun siyasi kanadını temsil ediyor. Deneyimli politikacı, popüler şaka kripto para birimi SHIB ile gündem olmaya devam ediyor. Bray, kripto dostu politikacılar arasında yer alıyor.

Shannon Bray’in Görüşleri

Kuzey Carolina senato koltuğu mücadelesi veren Shannon Bray, Shiba Inu ilgisi ile dikkat çekiyor. SHIB topluluğuna dahil olan Bray, tüm yatırım stratejisini ve desteğini SHIB‘e aktardı. Geçmişte ordu görevlisi olan Bray, kripto paralara ve özellikle Shiba Inu’ya olan tutkusuyla tanınıyor. Bray, lider kripto para birimi Bitcoin’i 2010 yılından bu yana bilmesine rağmen bu yıl kriptoyu kampanyasına dahil etme kararı aldı. Bitcoin ve Ethereum yatırımları bulunan Bray, son günlerde Shiba Inu çılgınlığına katıldı.

Shannon Bray, kripto para birimlerinin küresel olarak Amerikan siyasetine kazandırılması gerektiğine inanıyor. Ayrıca Bray, Amerika’nın kripto meraklısı liderlere sahip olabileceğini kaydetti. Deneyimli isme göre kripto, bireysel yatırımcılarıyla ilişkileri geliştirecek. Ancak yine de Bray, kripto yeniliklerini iyileştirmeyi amaçlayan düzenlemeler gerektiğini belirtti.

Politikacıların Kripto İlgisi

Kripto para birimi alanı ile ilgilenen siyasetçiler son dönemde ön plana çıkıyor NYC Belediye Başkanı Erick Adam, maaşının Bitcoin (BTC) ile ödenmesini istedi. Bununla birlikte Ohio senatosu adayları kripto dostu tavırlarıyla dikkat çekiyor. Demokrat aday Morgan Harper kriptoyu onaylarken Bitcoin ve diğer altcoin’lerin ekonomik güvü yayma potansiyeline sahip olduğunu aktardı. Cumhuriyetçi taraftan Josh Mandel, seçmenlerine kripto için ayağa kalma çağrısı yaptı.

Kripto para piyasası lider Bitcoin‘in yükselişi ile 3 trilyon dolar değere ulaştı. Tarihi rekora imza atan piyasada artış amiral gemi Bitcoin’in yükseliş eğilimini korumasıyla devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.