Bitcoin HaberleriAltcoin Haberleri

Ünlü milyarder Ray Dalio korkutan senaryosunu açıkladı: Önümüzdeki 5 yıl Bitcoin ve altcoinler için daha kötü olacak

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası adına yatırımcılar, ufukta bir rallinin görünüp görünmediğini merak ediyor. Uzun bir süredir düşüş eğiliminde ve 20 bin doların etrafında yatay seyirde hareket eden Bitcoin, zaman zaman yukarı yönlü ataklar gelse de genel olarak aşağı yönlü duruşunu sürdürüyor. Bitcoin’in bu durgun ve fiyat sıkışıklığı yaşadığı dönemden yukarı yönlü kalıcı bir atakla çıkıp çıkamayacağı merak edilirken, Birdgewater Associates’in kurucusu, milyarder Ray Dalio konuya ilişkin tahminlerini dile getirdi. Dalio’ya göre önümüzdeki 5 yıl finans piyasasının görünümü kötü bir durumda olacak.

ÜNLÜ MİLYARDERE GÖRE 5 YILDA İŞLER DAHA DA KÖTÜLEŞECEK

Ray Dalio Scaled

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) uyguladığı parasal sıkılaştırmayı ve küresel krizi göz önünde bulundurduğunda önümüzdeki 5 yıl boyunca finans piyasalarının kötü bir durumda olacağına inandığını ifade eden Ray Dalio, kripto paralar ile finans piyasalarının korelasyon içinde hareket ettiğini belirtti. Dalio, bu nedenle bu olası olumsuz senaryonun Bitcoin (BTC) ve altcoinler için de farklı olmadığını savundu.

DALIO’YA GÖRE BU DÜŞÜŞLER SADECE BAŞLANGIÇ

Finans piyasaları 2008 krizi sonrasında, 2009 yılından bu yana inanılmaz bir hal aldı ve süreçte en fazla kazanç getiren varlık da Bitcoin oldu. Milyarder yatırımcı Ray Dalio’ya göre bu devasa yükseliş trendi 2022 yılındaki ekonomik kriz ile birlikte sona erdi. Dalio, bu ekonomik krizin üstüne yeni bir çöküş beklediğini ve bu düşüşlerin “sadece başlangıç” olduğuna inandığını ifade etti. Dalio, Fed’in para politikası ile yatırımcıları riskli varlıklardan uzaklaştırmaya devam edeceğini savundu.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan yorumlar ve açıklamalar, bahsi geçen şahısların kişisel fikirleridir ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.