HaberlerTüm Haberler

Abu Dhabi’de İki Şirket Ortak Madencilik Tesisi Başlatacağını Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Marathon Digital Holdings ve FS Innovation tarafından yapılan ortak girişim duyurusuna göre, Abu Dabi’de madencilik tesisleri inşa edilecek ve işletilecek.

Şirket, ilk projenin dijital varlıkların madenciliği için iki siteden oluşacağını belirterek devam etti.

Abu Dhabi’de İki Şirket Tarafından Madencilik Tesisi Başlatıldı

Madencilik operasyonları kurmak ve işletmek için Abu Dabi’de kripto para madencisi Marathon Digital ve FS Innovation arasında bir ortak girişim kurulacak. Şirketten yapılan açıklamaya göre, dijital varlıkların madenciliği için iki adet 250 MW’lık saha ilk projeyi oluşturacak. FSI ve Marathon, 406 milyon $’lık başlangıç yatırımına sahip olacak yeni şirketin %80’ini kontrol edecek.

Abu Dhabi’de İki Şirket Ortak Madencilik Tesisi Başlatacağını Duyurdu!

Marathon daha önce faaliyet gösterdiği tesislerin sahibi değildir, bunun yerine yer sağlayıcılarla anlaşmalıdır. Madencilik sektörü, yüksek enerji maliyetleri ve 2021 zirvesinden düşen Bitcoin fiyatıyla mücadele ediyor. Bu firmaların çoğu ağır borçlu ve bazıları iflas başvurusu yaptı.

ABD’deki 0,175 ABD Doları ile karşılaştırıldığında, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki evlerde elektrik maliyeti kilovat saat başına yaklaşık 0,08 dolardır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.