Analiz

ADA Ayakta Durdu, AVAX ve SOL Düşüşe Uydu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dün Çin’den gelen negatif haberlerden sonra birçok kripto para birimleri aşağı yönlü hamleler yaparken bazı kripto para birimlerinin yükselişlerini sürdürdükleri görüldü. Bu bağlamda deyim yerindeyse ADA ayakta duran az kripto paralardan biri oldu. Avalanche (AVAX) ve Solana (SOL) kırmızıda kalıp piyasaya ayak uydurdu.

Cardano (ADA) Yara Almadı!

Yazının kaleme alındığı sırada son 24 saatte sergilediği ortalama %3’lük artış ile ADA 2,34 dolardan işlem görüyor. Dolayısıyla piyasada son 24 saat içinde büyük hacimli bir oldukça kripto para düşerken ADA’nın artış yaşamış olduğu ifade edilebilir.

Cardano Yara Almadı!
Cardano Yara Almadı!

Analistlere göre bu durum ADA’nın güçlü bulunduğunu ve gerektiğinde piyasadan bağımsız hareket edebileceğini gösteriyor. Ancak her ne kadar bir yükseliş eğilimi olsa da piyasada yaşanmış olan olumsuzluğun ADA fiyatının önünde de engel bulunduğunu unutmamak gerekiyor.

Avalanche ve Solana

Son 24 saat içinde AVAX fiyatı ortalama olarak %4,3 düşüş yaşarken SOL fiyatı da %2,3 geriledi. Yazının kaleme alındığı an itibari ile AVAX 71 dolar bandında ve SOL fiyatı 141 dolar bandında işlem görüyor.

Öte taraftan AVAX da SOL da aslen geçtiğimiz hafta yaşanmış olan düşüşlerde piyasaya meydan okuyarak yükselmiş ve hatta yeni rekorlar kırmıştı. Dolayısıyla yaşanmış olan düşüş piyasasında iki kripto para biriminin de kendi düzeltmesini yaptığı düşünülebilir.

Bunlara ek olarak AVAX rekorunu 23 Eylül’de 79 dolar ile ve SOL rekorunu 9 Eylül’de 214 dolar ile kırdı. Bu bilgilere bakıldığında AVAX’ın yeni bir üstün dereceli için oldukça uzun yolu yok benzer halde görünüyor. Ancak SOL’un yeni bir rekora imza atabilmesi için daha oldukça çabalaması gerekecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.