HaberlerAltcoin HaberleriMetaverse Haberleri

Arkadaş Bulma Platformlardan Kripto Para ve Metaverse Adımı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

Arkadaş bulma platformları Bumble ve Tinder, kripto para ve metaverse‘ü radarına aldı.

Bu hafta Bumble’ın kurucusu ve CEO’su Whitney Wolfe Herd, hissedarlara metaverse ve Web 3.0 ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başarılı CEO, arkadaş bulma platformu Bumble BFF’in fütüristik yenilenmeye gittiğini açıkladı.

CEO şunları söyledi:

“Bumble BFF, Bumble’ın Web 3.0 dünyasında lider olması için bize bir platform sunuyor. Daha uzun vadede üyelerin Bumble’daki deneyimlerini sahiplenmelerinin bir yolu haline gelecektir. Bu, oluşturdukları topluluklar, edindikleri sanal mallar ve deneyimler ya da metaverse’de gezinirken kimlik sahibi olmaya yönelik yeni yollar aracılığıyla gerçekleşebilir.”

Bumble’ın duyurusu, flört uygulaması Tinder‘ın operatörü olan Match‘in avatarlar, artırılmış ve sanal gerçeklik özellikleri ile Tinder uygulamasında daha fazla özellikle dolu flört odaklı bir metaverse alanı yaratma planlarını açıklamasından birkaç gün sonra geldi.

Öte yandan bu yeni yaklaşımın bel kemiği muhtemelen tinder coin adlı tokenler olacak. Match, üçüncü çeyreğe yönelik kazanç çağrısında Avrupa ülkeleri dahil birkaç bölgede bu tokenleri test ettiğini söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Web 3.0 Odaklı Privapp Network Nedir? 

Tinder kullanıcıları, profillerinin görünürlüğünü artırmak ve Süper Like özellikleri için ödeme yapmak için coinleri kullanabilecekler. Şirket ayrıca uygulama içi etkinlikleri teşvik etmek için kullanıcılara coin sunmaya çalışacak.

Ancak metaverse hakkında fikir sahibi olanlar sadece flört uygulaması sahipleri değil. Business Insider, Morgan Stanley‘in bir notta metaverse’in “başkalarıyla sosyalleşmemizi sağlayan ortamı kökten değiştireceğini” söylediğini aktardı.

Firmanın Hisse Senedi Stratejisti Edward Stanley, şirketlerin şu anda metaverse‘in “başarılı” versiyonlarını inşa ettiklerini, ancak “gerçek” metaverse‘in birlikte çalışabilirlik olmadan imkansız olduğunu kaydetti.

Stanley şunları söyledi:

“Kullanıcıların milyonlarca deneyim arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapmalarına ve bu dijital avatarlarını yanlarında taşımalarına imkan tanımak için uzun yıllar boyunca çalışmak ve şirketler arasında işbirliğinin yapılması gerekiyor.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.