HaberlerNFT Haberleri

Adidas, Dev Kripto Para Borsası İle Ortaklık Kurduğunu Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dev spor ürünleri markası Adidas, ABD merkezli  kripto para borsası Coinbase ile ortaklık kurdu.

Adidas ile Coinbase Ortaklık Kurdu

Dev giyim markası Adidas, işlem hacmi ile dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası Coinbase ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Adidas resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda “Coinbase ile ortak olduk” ifadesi yer aldı. Coinbase ise yapılan paylaşımı alıntılayıp ve günaydın anlamına gelen “GM” ifadesini kullanarak “partiye hoşgeldiniz ortak” şeklinde bir yanıt verdi. Adidas’ın yakın bir zaman önce The Sandbox ile bir işbirliği yapması ve Coinbase’in NFT alanında birtakım çalışmalar yürüttüğünü duyurması, sosyal medyada söz konusu işbirliğinin NFT’ler üzerine olacağı iddialarının dolaşmasına neden oldu. Fakat ortaklık kapsamıyla ilgili henüz resmi bir açıklama gerçekleşmedi.

Gittikçe Büyüyen NFT Ekosistemi

Adidasın güçlü rakiplerinden Nike markası da çeşitli dijital ürünlerini ticari marka haline getirebilmek için başvuruda bulundu.  Şirket 2019 yılında fiziksel ayakkabıların token haline getirilen versiyonlarını satmak için 2019’da “Cryptokicks” için bir patent aldı.

2021 yılında artan NFT popülaritesi ile birlikte birçok dev şirket, bu ekosisteme dahil olarak NFT’ler üzerinde çalışmalar yapmaya başladı. Bu dev şirketler günden güne, önde gelen kripto para birimi platformları ile çeşitli ortaklıklar kurmaya başladı. Üstelik NFT’ler popülaritesi kurumsal şirketlerle de sınırlı kalmadı. Çok sayıda sanatçı, bireysel olarak ürettiği dijital değerleri NFT’leştirerek kendi sanat eserlerini çeşitli platformlar aracılığıyla da satışa sundu. Doğal olarak NFT pazaryerlerinin işlem hacmi de, her geçen gün artış göstermeye başladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.