Altcoin HaberleriHaberler

Altcoin Buzz, Yükselişe Hazır 5 Kripto Oyun Projesini Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto kanalı Altcoin Buzz, büyük kazançlar vaat eden 5 potansiyel kripto oyun projesini aboneleriyle paylaştı.

Yield Guild Games (YGG)

Analistin listesinde ilk sırada 650 milyon dolarlık piyasa değeri ile günümüz listesindeki guild oyunlarının en büyüğü olan Yield Guild Games (YGG) yer alıyor.

YGG, merkezi olmayan özerk bir organizasyon olan bir DAO olarak faaliyet gösteriyor ve Play to Earn oyunlarına likidite getirmeyi ve gençlerin daha düşük maliyetlerle başlaması için daha fazla fırsat yaratmayı planlıyorlar.

“Bu inanılmaz burs programına 175.000 dolar bile yatırdılar. Şu anda, Getiri Loncasında 4.700’den fazla bilgin var ve bu bilginler Lonca’nın varlıklarını kullanmak için ya kiralıyorlar ya da kâr payı alıyorlar ve karşılığında, aksi halde olmayacakları bir oyunu oynuyorlar. Loncanın büyümesini karşılayabilecek ve katkıda bulunabilecek.”

Yatırımcılar ve ortaklar açısından, 2021 yılının Ağustos ayında lider risk sermayesi şirketi Andreessen Horowitz 4.6 milyon dolarlık bir yatırım turuna öncülük etti. Proje ayrıca Delphi Digital, BlockTower Capital ve Animoca Brands gibi yatırımcılardan iki turdan 5,3 milyon dolar topladı.

Merit Circle (MC)

Listede bir sonraki Merit Circle (MC). analistlere göre, proje aslında DAO tarafından yönetiliyor.

“DAO yönetişim sağlıyor ve aynı zamanda tüm alt DAO’ların daha büyük holding şirketi olan Merit şu anda Axie Infinity ile çalışıyor ve yakında Star Atlas, Illuvium ve Hashrush geliyor.”

Altcoin Buzz, yatırımcıların ve ortakların Mechanism Capital, Digital Currency Group, Bitscale Capital ve Maven11 Capital’i içerdiğini vurguluyor. Ayrıca, Merit Circle’ın piyasaya dampingi önlemek için uzun hakediş programları vardır ve tek hisseli veya likidite havuzunda olmak üzere iki stake seçeneğine sahiptir.

Good Games Guild (GGG)

Sıradaki Good Games Guild (GGG). Analistlere göre, programlarında 300’den fazla akademisyen var. Sahip oldukları daha ilginç özelliklerden biri de yatırım kolları ve oyun kuluçka makineleri olan Good Games laboratuvarlarıdır.

Ortaklar şu anda Titan Ventures ve Game Station’ı içeriyor ve yatırımcılar arasında Animoca Brands, AU21 Capital, OKEx, Blockdream Ventures ve 3 Basics Capital yer alıyor.

UniX Gaming (UNIX)

Listenin dört numarasında UNIX Gaming (UNX) yer alıyor. Analistlere göre UNIX Gaming, DAO kullanıyorlar ve 1.200 akademisyene sahipler ve UNIX, Axie Infinity, Star Atlas ve Splinter Lands dahil olmak üzere üç oyunla çalışıyor.

Bu oyunla DAO, Axie yetiştirme, burs, gelir fırlatma rampaları ve tam olarak faaliyete geçtiğinde NFT pazarından elde edilen gelir dahil olmak üzere birkaç farklı yoldan gelir elde eder.

Analist, P2P satışları için oyuncuların eğitim programları ve giyim, şapka ve diğer koleksiyon ürünleri de dahil olmak üzere ticari ürünler kazanmayı öğrendiği NFT platformunun piyasaya sürüleceğini paylaşıyor.

Astra Guild Ventures (AGV)

Listedeki son proje ise Astra Guild Ventures (AGV). Kripto kanalı, Astra Guild Ventures’ın halka açık satışını 7-16 Aralık tarihleri ​​arasında gerçekleştireceğini belirtiyor.

“Bu, birkaç gün içinde fırlatma rampası ile geliyor, Metamask cüzdanınızı bağlayabilir ve gidebilirsiniz.”

Ayrıca, Astra’yı farklı kılan gerçekten harika şeylerden birinin de şeffaflığı olduğu belirtiliyor.

“Web sitelerinin hemen önünde kazanç gösterge tablosu var, böylece herkes DAO’nun ne kazandığına bakabilir ve ayrıca loncadaki her takımın ne kadar varlığa sahip olduğunu görebilirsiniz ve Certik, yaklaşan kamu satışından önce denetimi gerçekleştirdi. Cüzdan bakiyelerinin ne olduğunu dolar olarak gerçekten görebilirsiniz”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.