Altcoin HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Altcoin Hareketlerine Genel Bakış: Solana (SOL), Avalanche (AVAX) ve Diğerleri

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Altcoin hareketlerine genel bakış: solana (SOL), avalanche (AVAX) ve diğerleri. 2 Nisan’dan bu yana, kripto piyasası 11 günlük bir düşüş eğiliminde. BTC alımlarının raporları ve zaman zaman makro alım yapan şirketlerin listelenmesi kriptoları canlandırmaya yardımcı olsa da yetersiz kalıyor. Genel olarak, piyasa değeri açısından ilk 20 altcoin düşüş eğiliminde. Solana (SOL), Avalanche (AVAX) ve Terra (LUNA), son hareketleriyle çok sayıda altcoini geride bırakıyor.

SOL ve AVAX Fiyat Hareketleri

Robinhood dün, Shiba Inu ve Solana (SOL) dahil olmak üzere dört alternatif para birimi listeleyeceğini belirtti. Bu haberin SOL fiyatı üzerinde önemli bir etkisi olmamasına rağmen SHIB’nin fiyatını %20 artırması yeterliydi. Ancak yazının yazıldığı sırada %10’luk bir düşüş nedeniyle SHIB dikkat çekiyor. Buna ek olarak, SOL şu anda yüzde 4,5 düşüşle 103,5 dolardan işlem görüyor. SOL haftalık bazda yüzde 18 azalmasına rağmen aylık bazda yüzde 30’dan fazla artarak dikkat çekiyor. SOL’un artık OpenSea’de olması bu gelişmelerin nedeni olarak kabul ediliyor.

Altcoin Hareketlerine Genel Bakış: Solana (Sol), Avalanche (Avax) Ve Diğerleri
Altcoin Hareketlerine Genel Bakış: Solana (Sol), Avalanche (Avax) Ve Diğerleri

AVAX ise diğer kripto para birimlerinden daha az güçle düşüyor ve Amerika’daki Summit programıyla neredeyse makroekonomik sorunlarla mücadele ediyor. AVAX şu anda bir önceki günün kapanışına göre yüzde 0,4 düşüşle 78,38 dolardan işlem görüyor. Ayrıca, haftalık %14’lük düşüşe rağmen, AVAX’ın aylık %14’lük artışı devam ediyor.

Avax Usdt Fiyat 1

LFG ve LUNA Fiyatı

Bu iki kripto paranın yanı sıra Bitcoin rezervleri ve fiyat dalgalanmalarıyla tanınan Terra (LUNA), bugün bir kez daha Bitcoin (BTC) satın aldığını ortaya çıkardı. Piyasa düşüşleri, Bitcoin rezervlerini 10 milyar dolara çıkarmayı hedefleyen Terra’nın kar amacı gütmeyen kuruluşu LFG’ye fayda sağlamış görünüyor. LFG ise şu sıralar fiyat yüksekken satın aldığı BTC’lerde para kaybediyor. LFG, bu hedefe ulaşırsa ve 10 milyar dolarlık BTC rezervini tamamlarsa Binance‘den sonra ikinci en büyük BTC cüzdanı olacak.

Luna Usdt Fiyat 3

LUNA ayrıca, diğer tüm kriptoların aksine, günlük %1’lik bir artışla, yazı yazılırken yaklaşık 87,5 dolardan işlem görüyordu. LUNA’nın haftalık olarak değerinin %25’ine kadar değer kaybettiği belgelenmiştir. Sonuç olarak, Şubat ayının sonuna doğru ve Mart ayı boyunca tüm kazanımlarını kaybeden LUNA, aylık bazda %0’da sabit kalıyor gibi görünüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.