HaberlerNFT Haberleri

Sotheby’s , NFT Müzayedesi Düzenleyeceğini duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Sotheby’s , NFT Müzayedesi Düzenleyeceğini duyurdu. Müzayede evinin bugün yaptığı açıklamaya göre, Sotheby’s NFT projeleri için bir müzayede düzenlemeyi planlıyor.

Sotheby’nin “üretken” NFT sanat müzayedesinde 1960’lardan günümüze “genarative ” sanat tarihini kapsayan eserler yer alacak.

İlk kez, eserleri 1960’larda ortaya çıkan üç nesil avangard ressam Vera Molnár, Chuck Csuri ve Roman Verostko’nun eserleri NFT olarak gösterilecek. Müzayedede ayrıca NFT ve somut parçaların bir karışımını sergileyecek çağdaş sanatçılar da yer alacak.

Sotheby’nin başkan yardımcısı ve dijital sanatlardan sorumlu eş başkanı Michael Bouhanna yaptığı açıklamada şunları söyledi:

CryptoPunks ve Bored Ape Yacht Club gibi NFT projeleri, geçtiğimiz yıl tüm dünyada manşetlere konu olmuş olsa da, bu NFT’lerin 20. yüzyıl sanat hareketlerinin tarihi ile nasıl bağlantılı olduğunu anlayan çok az kişi vardır. 20. yüzyıldaki sanat hareketleri birçok çağdaş NFT projesine ilham kaynağı olmuştur.

Genarative sanat, belirli yönleri rastgele seçen bir program aracılığıyla, üretilen sanat eserinin tamamında rol oynayan, bilgisayar tarafından oluşturulan bir “otonom bir sistem” içerir. Bored Ape Yacht Club da generative bir NFT projesidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.