HaberlerAltcoin Haberleri

Altcoin Milyarderleri Bir Gecede CoinMarketCap’te Doğdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Altcoin milyarderleri bir gecede CoinMarketCap’te doğdu! İlginç bir CoinMarketCap hatası nedeniyle, altcoin kullanıcıları bir anda milyarder ve trilyoner oldular. CoinMarketCap bir gecede çok sayıda milyarder yarattı

CoinMarketCap bir gecede çok sayıda altcoin milyarderi yarattı!

Altcoin Milyarderleri Bir Gecede Coinmarketcap'Te Doğdu!
Altcoin Milyarderleri Bir Gecede Coinmarketcap’Te Doğdu!

Dünyanın en iyi şifrelenmiş veri web sitesinin başarısızlığı nedeniyle, kripto para biriminin fiyatı CoinMarketCap’te stratosfere yükseldi. Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Stellar ve diğer en iyi kripto para birimleri milyonlarca dolar değerinde. Meme jetonu Shiba Inu kısaca listenin başında yer aldı ve CoinMarketCap, fiyatının %67 milyar arttığını gösterdi. Tokenin fiyatı 22.000 USD olarak gösteriliyor. Önde gelen altcoin Ether’in fiyatı 524 milyar ABD dolarına yükseldi.

CoinMarketCap verilerini kullanan bazı uygulamalar da bu güvenlik açığından etkilendi ve kullanıcıları bir anda heyecanlandı. Bir gecede milyonerler sahte servetlerini kutlamakla meşguller. CoinMarketCap’in en büyük borsası Coinbase’de bazı kripto para fiyatları yanlış görüntülenmeye başladı. Binance’in web sitesi, normale dönmek için iyileştirme planına göre sunucuyu yeniden başlatacak. Önde gelen şifreli web sitelerinde kesintiler nadir değildir. Ocak ayında, sitedeki Wrapped Bitcoin’in (wBTC) piyasa değeri bir zamanlar 400 trilyon ABD dolarına ulaştı.

Elon Musk’ın CoinMarketCap güvenlik açığına tepkisi

CoinMarketCap güvenlik açığı, Pazartesi günü Time dergisi tarafından Yılın Kişisi seçilen Tesla CEO’su Elon Musk tarafından eleştirildi. Elon Musk, Dogecoin kurucu ortağı Billy Marcus’un paylaşımına tepki gösterdi ve popüler gülen emojiyi kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.