HaberlerBitcoin Haberleri

Amazon’dan İşletme Sahiplerine Kripto Paralar İle Ödeme Seçeneği!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Amazon marketplace sahipleri artık kripto para ödemelerini kabul edebilecek. Bu hamle ile Amazon, kripto para topluluğunu heyecanlandırdı. Kripto para birimleri ile ödeme seçeneği gün geçtikçe daha yaygın olarak hale geliyor.

Amazonda Kripto Para İle Ödeme Devri

Amazon odaklı tüketici ürünleri şirketlerinden oluşan bir portföye sahip olan Elevate Brands, kripto para ödeme seçeneğini kullanılabilir hale getirmek için Coinbase Prime ile işbirliği yapıyor. Elevate Brands CEO’su Ryan Gnesin, satıcılar zaten kriptoda köklü olduklarını ve Amazon ekosisteminde nakit veya kripto para seçeneği sunan ilk şirket olmaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti.

Amazonda Kripto Para
Amazonda Kripto Para

Elevate, kurumsal yatırımcılardan 370 milyon dolardan fazla nakit aldı ve 30’dan fazla özel markayı kontrol ediyor. Firmaya göre, Amazon‘un en çok satan 100 satıcısından biri. Amazon’un 2021 küçük işletme güçlendirme raporuna göre, platformun bağlı kuruluşları her yıl 3,8 milyardan fazla ürün sattı ve ortalama 170.000 ila 200.000 dolar arasında satış gerçekleştirdi.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Lider kripto para birimi Bitcoin 33.000 dolardan 36.000 dolara yükselirken, piyasa yeşile döndü. FED faiz oranı haberlerini takiben kısa bir düşüşün ardından BTC, yazı kaleme alındığı sırada 37.000 dolar civarında işlem görüyor. Ayrıca Ethereum (ETH) 2.500 dolara yükselirken, Binance Coin 375 dolar civarına yükseldi.

Mevcut pozitif eğilim sayesinde kripto para birimlerinin genel piyasa değeri 1,77 trilyon dolara ulaşmış duurmda. Birçok işletme tarafından ödeme seçeneği olarak kullanılan kripto para birimleri artık Amazon işletme sahipleri tarafından da benimsenecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.