HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Piyasa Toparlanıyor! İşte Bitcoin, Ethereum ve Diğer Altcoin’lerde Son Durum

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında bir süredir devam eden düşüş evresi, geçtiğimiz gün başlayan toparlanma evresiyle bir nebze de olsa rahatladı. İşte Bitcoin, Ethereum ve altcoin’lerde son durum.

Bitcoin (BTC)

Kirpto para piyasasının amiral gemisi Bitcoin, geçtiğimiz hafta sert bir düşüş başlattı. Bitcoin’de yaşanan bu gerileme ile birlikte BTC fiyatı ilk olarak 64.000 dolar seviyesini test etti. Fakat bu seviyenin üzerinde tutunamadı ve 64.000 dolarlık desteği kırdı.

Sonrasında düşüş hız kazandı ve fiyat 60.000 doların da altına düştü. Boğalar bu bölgede de kontrolü ele alamadı ve bu BTC fiyatı 56.000 dolara kadar geriledi. Bu durumda Bitcoin, ATH seviyesinden neredeyse 13.000 dolar sildi.

Lider kripto para birimi Bitcoin, dün akşam saatlerinde hızlı bir artış başlattı ve 57.000 dolar seviyelerinden 59.500 dolar seviyelerine kadar ulaşmayı başardı.

Btcusdt
Btcusdt

BTC yazının kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %0.55’lik bir artışla 58.977 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Ethereum Ve Diğer Altcoin’lerde Durum Ne?

Bitcoin’de yaşanan sert düşüş birçok altcoin’i de ağır etkiledi. Öyle ki lider altcoin Ethereum (ETH), düşüşten hemen önce 4.760 dolar seviyelerinde işlem görürken düşüşle birlikte 4.000 doların altına kadar geriledi.

Ethereum şu anda son 24 saatte %1.43’lük bir artışla 4.360 dolar seviyesinde alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Kripto para borsasının yerel kripto para birimi Binance Coin, düşüşün hemen öncesinde 660 dolar seviyesinde işlem görürken düşüşle birlikte 130 dolara yakın bir değer kaybı yaşadı ve 530 dolar seviyesine geriledi.

BNB içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %1.89’luk bir artış yaşadı ve 594 dolar seviyesinde hareket etmeye devam ediyor.

Öte yandan bir diğer popüler altcoin olan Solana, 256 dolar seviyesinden 191 dolara kadar sert bir düşüş yaşadı. İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla popüler altcoin Solana, son 24 saatte %1.12’lik bir düşüşle 212 dolardan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.