Borsa Haberleri

Hotbit Kripto Para Borsası Detaylı İnceleme!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hotbit, Ocak 2018’de başlatılan ve çok sıradışı birçok kriptoda alım satım sunan bir borsadır. İkamet ettiği ülke Estonya’dır. Ancak borsaya sahip olan ve onu işleten şirketin adı Shanghai Gametree Information Technology Co. Ltd. olduğu için, borsanın Çin ile bağlantılı olduğu da düşünülüyor.

Hotbit, web sitelerinde The Blockchainer, MyToken ve Wandarin ile ortaklıkları olduğunu gururla duyurur. Ancak, bu ortaklıkların nelerden oluştuğunu detaylandıran herhangi bir bilgiye rastlamadık. Dolayısıyla ortaklıklara ilişkin ifadelerin doğrulanması mümkün olmamıştır.

Bildiğimiz kadarıyla ABD’li yatırımcılar burada ticaret yapabilir. Burada ticaret yapmakla ilgilenen ABD’li yatırımcılar, her halükarda vatandaşlıklarından veya ikametlerinden kaynaklanan herhangi bir konuda kendi görüşlerini oluşturmalıdır.

Borsa, ticaret platformunuz olarak Hotbit’i seçmeniz için özellikle dört şeyi teşvik ediyor. Öncelikle, çoklu para birimi desteğine sahiptir, yani burada birçok farklı kripto para birimi ticareti yapabilirsiniz.

Bu ifadeyi doğrulamak ve doğru olduğunu beyan etmek kolaydır. Hotbit gerçekten de çok sayıda kripto para birimi için destek sağlıyor. İkincisi, Hotbit’in yüksek likiditesi vardır (bununla ilgili daha fazla bilgiyi aşağıdaki Likidite bölümünde bulabilirsiniz). Üçüncüsü, platform haftanın 7 günü 24 saat müşteri hizmeti sağlıyor.

Doğal olarak, bu kullanıcı tabanı için çok önemlidir. Dördüncü ve son olarak, platform “güvenli ve istikrarlı” olduğunu desteklemektedir. Tanıtılan tüm avantajlar, çok önemli gördüğümüz şeylerdir ve Hotbit’i hepsine sahip olduğu için alkışlıyoruz.

Likidite

Coinmarketcap’tan alınan bilgilere göre Hotbit, 47. en yüksek 24 saatlik işlem hacmine sahipti. Bu tarihte 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık işlem hacmi $224,651,441.80.

26 Kasım 2019’da işlem hacmi Eylül 2018’e kıyasla kesinlikle fırlamıştı. Hotbit 24 saatlik 1,0 milyar ABD doları işlem hacmine sahipti ve bu onu tüm dünyadaki en yüksek 13. işlem hacmine sahip borsa haline getirdi.

Ancak burada bitmiyor, COVID-19 krizinin tam ortasında işlem hacmi inanılmaz bir seviyedeydi yani 2,3 milyar ABD dolarıydı.

Opsiyon Ticareti

Borsa ayrıca, Opsiyon Ticareti işlevini geçen senelerde duyurmuştu. Bu durumda borsa’ya olan ilgiyi ve heyecanı bir hayli arttırmıştı.

Ayrıca, herhangi bir gerçek varlığı kaybetme riski olmadan ücretsiz olarak opsiyon ticareti yapabileceğiniz bir Sahte Opsiyon Ticareti işlevi de olacaktır.

Hotbit Ticaret Görünümü

Farklı borsaların farklı ticaret görüşleri vardır. Ve “bu genel bakış en iyisidir” görüşü yoktur.

Size en uygun ticaret görüşünü kendiniz belirlemelisiniz. Görüşlerin normalde ortak noktası, hepsinin sipariş defterini veya en azından sipariş defterinin bir kısmını, seçilen kripto para biriminin fiyat tablosunu ve sipariş geçmişini göstermesidir.

Normale alım ve satım kutuları da vardır. Bir borsa seçmeden önce, sizin için doğru olduğundan emin olmak için alım satım görünümüne bir göz atmaya çalışın.

Hotbit İşlem Ücretleri

Bu platform, iş dünyasında oldukça normal olan alıcılar ve üreticiler için farklı işlem ücretlerine sahiptir. Bu borsanın alıcılar için alım satım ücretleri kabaca sektör ortalaması ile uyumludur.

Borsa, alıcılardan sipariş değerinin %0,20’sini alır. Ancak, bir ticarette yapıcı iseniz, ticaret için ödeme alacağınızı bilmek sizi mutlu edecektir. Hotbit’in yapımcılar için işlem ücreti -0.05%, yani işlem yaptığınız için ödüllendiriliyorsunuz. Bu, doğal olarak, oradaki tüm üreticiler için çok faydalıdır.

Anladığımız kadarıyla, platformun yerel jetonu Hotbit Token’a (HTB) sahipseniz ve bununla işlem ücreti ödüyorsanız, alıcılar için işlem ücretleri daha da düşüktür.

Hotbit Para Çekme Ücretleri

Hangi borsada işlem yapacağınızı seçmeden önce dikkate alınması gereken bir diğer ücret de para çekme ücretidir. Para çekme ücreti genellikle sabittir (çekilen kripto para birimi miktarına bakılmaksızın) ve kripto para biriminden kripto para birimine değişir.

BTC’yi çektiğinizde küresel sektör ortalama para çekme ücreti tartışmalı olarak 0,0008 BTC civarındadır, ancak para çekme başına 0,0005 BTC almaya başlayan daha fazla değişiklik görüyoruz. 0.0005 BTC böylece kendisini yeni endüstri ortalaması olarak kuruyor.

Burada, Hotbit’te, yalnızca para çekerken ağ ücretlerini ödemeniz gerekir. Bunlar, madencilerin işlemleri onaylamak için aldıkları ücretlerdir.

Para Yatırma Yöntemleri

Bu borsada fiat para birimi yatıramazsınız. Bu, yeni kripto yatırımcılarının (yani, daha önce herhangi bir kripto varlığı olmayanların) burada ticaret yapamayacağı anlamına gelir. İlk kriptolarınızı satın almak için, fiat para birimi mevduatlarını kabul eden bir borsa olan giriş seviyesi bir borsaya ihtiyacınız var.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.