Altcoin Haberleri

Analiste Göre SOL ve Bu Altcoinler Çok Kazandıracak

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasındaki konsolidasyon süreci devam ederken, veriler piyasanın yeni aylık düşük seviyelerin yakınına geldiğini gösteriyor. Altcoin projeleri arasından doğru seçim yapmanın hayati önem taşıdığı bu dönemde ünlü kripto para analistlerinin görüşleri merak ediliyor. Topluluğun tanıdığı isimlerden Tony M, kripto para yatırımcılarına önemli tavsiyelerde bulundu. Usta analiste göre layer -1 kripto para projeleri Solana (SOL), Litecoin (LTC) ve Binance Coin (BNB) büyük bir patlama yapabilir. Tony M, bu altcoinlerin diğer rakiplerine kıyasla yatırımcılarına daha fazla kazandıracağını söyledi.

Solana’da Boğa Rallisi Başlayabilir

Solana
Solana

En popüler altcoin projelerinden biri olan Solana, son 1 aydır ciddi bir oranda değer kaybı yaşadı. Özellikle FTX borsasının iflas etmesi ve skandal haberlerin gündeme gelmesiyle birlikte SOL coin adı tartışmaların odağına geldi. Solana Vakfı’nın FTX borsasına yatırım yaptığını kabul etmesi bir darbe daha vurdu. Analiste göre Solana fiyatı güçlü bir ralli için çok daha fazla istekli. Grafikteki mevcut fiyat seviyelerini inceleyen Tony M, boğaların SOL coin fiyatında 10.5 dolarlık seviyeyi hedeflediklerini söyledi.

LTC ve BNB Analizi Dikkat Çekti

Litecoin (LTC) fiyatı aylık yüksek seviyelere yakın bir yerde konsolide olurken yatırımcılar için yeni kazanç fırsatları sunuyor. Tony M’ye göre bu grafik LTC fiyatının daha yüksek sıçrama şansı olduğu anlamına geliyor. Analist son olarak Binance Coin (BNB) fiyatının, daha fazla yükseliş potansiyeli taşıdığını söyleyerek 310 ve 398 dolarlık dirençlere dikkat çekti. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.