HaberlerBitcoin Haberleri

Bitcoin’den Boğa Sinyalleri Geliyor!

On-chain metrikleri Bitcoin için boğa sinyalleri veriyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin on-chain verileri, mevcut pazarda duyarlılığın oldukça yüksek olduğunu gösteriyor. Piyasa katılımcılarının davranışlarını gösteren Kısa Vadeli Çıktı Kâr Oranı (SOPR) metriği, yüksek oranda yükseliş sinyali verdi.

Analistler, metriğin mevcut seviyesini, ayı piyasasının dibini gösteren geçen yılki piyasa koşullarıyla karşılaştırıyorlar.

Kısa Vadeli Sahipler Kar Elde Ederken SOPR Yükseliş Sinyali Veriyor

Analistler tarafından paylaşılan Glassnode verilerine göre, Harcanan Çıktı Kâr Oranı (SOPR), 2021 yazı ile daha fazla benzerlik gösteriyor ve onların yükseliş sinyali olduğu sonucuna varıyor.

Metrik, Bitcoin piyasası katılımcılarının davranışlarına genel bir bakış sağlayan bir on-chain analiz göstergesidir.

Metrik 1 değerinin üzerinde olduğunda, kısa vadeli yatırımcılar (STH) spotlarını kârla satıyor ve yükseliş duygularının piyasaya geri döndüğünü gösteriyor. Tersine, SOPR’nin değeri birin altına düştüğünde, STH’ler zarara satıyor.

Şu anda metrik, 2021’de görülen ve ayı piyasasının tersine döndüğüne işaret eden seviyelere yaklaşıyor. Sahte piyasa analisti “SwellCycle”, iki dönem arasındaki bu benzerliklere dikkat çekerek, değerin Mayıs ve Temmuz ayları arasında 2021’de olduğu gibi yakın zamanda 1’in üzerine çıktığını belirtti.

Bu, piyasanın dibinin içeride olduğunu ve Bitcoin pazarındaki trendin tersine çevrilmesi duygularıyla örtüştüğünü gösteriyor.

Yükseliş sinyallerine rağmen, Bitcoin fiyatı gün içinde düştü. Bitcoin (BTC) %3,70 civarında düşüşle 42,200 dolardan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.