Altcoin Haberleri

Ünlü analist Sherpa korkutan tahminlerini paylaştı: O altcoin fiyatı 3 günde yüzde 65’ten fazla düşebilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının en popüler analistlerinden biri olan Altcoin Sherpa, Twitter’da yatırımcıları bir altcoine karşı uyardı. Anonim analist, daha önce başta Bitcoin (BTC) olmak üzere birçok kripto para birimine yönelik dile getirdiği başarılı tahminlerle dikkatleri çekmişti. Bu kez Ethereum (ETH) tabanlı NFT (Non Fungible Token) oyun projesi olan Axie Infinity (AXS) konusunda uyarılarda bulunan analist, varlığın kısa vadede çok sert düşüşlerle karşılaşabileceğini iddia etti. Ünlü analist, AXS fiyatının 3 gün içinde yaklaşık yüzde 65 oranda düşebileceğini öne sürdü.

“3 GÜN İÇİNDE YÜZDE 65’TEN FAZLA DÜŞEBİLİR”

3 Gun Icinde Yuzde 65Ten Fazla Dusebilir

Twitter’da AXS ile ilgili fikir ve tahminlerini dile getiren ünlü analist Altcoin Sherpa, AXS projesinin bir kilit açma sürecinde olduğunu ve bunun da potansiyel ve güçlü bir satış baskısına zemin hazırladığını iddia ederek yatırımcıları uyardı. TokenUnlocks verilerine göre AXS arzının yaklaşık yüzde 8’i veya 21,5 milyon AXS’ın kilidi 3 gün içinde açılacak. Analist, “Tüm kilit açma işlemleri göz önüne alındığında Axie’de 3 dolar muhtemel görünüyor. Eğer bu işin içindeyseniz dikkatli olun” sözlerini dile getirdi. CoinMarketCap verilerine göre AXS, son 24 saatte yüzde 1,34 oranda düştü ve yazım sırasında 8,96 dolar seviyesinde işlem görüyor.

ALTCOIN SHERPA’DAN BTC TAHMİNLERİ

AXS konusunda kısa vadede kilit açma işlemlerine bağlı olarak olası düşüşler konusunda yatırımcıları uyaran analist Altcoin Sherpa, öte yandan Bitcoin konusunda da fikirlerini dile getirdi. Mevcut fiyat döngüsünün 2018 yılını hatırlattığını dile getiren analist, Bitcoin’in 19 bin dolar seviyesinin üzerinde daha fazla kalamama ihtimalinin olduğunu iddia etti.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.