Analiz

Ethereum Classic (ETC) Ciddi Kayıplar Görebilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son günlerde Bitcoin’de yaşanan düşüş bazı altcoinler gibi Ethereum Classic (ETC) fiyatında önemli düşüşe sebebiyet verdi.  ETC‘nin bu düşünün sürmesi takdirde son bir ayın en düşük seviyesi olan 48,2 dolar seviyesine kadar düşen fiyat daha ne kadar düşebilir. Kripto para yatırımcılarının Ethereum Classic (ETC) için kısa ve orta vadeli fiyat beklentisi karşılanabilecek mi?

Ethereum Classic (ETC) Fiyat Analizi

Güncel piyasa değeri açısından 7,2 milyar dolar olan Ethereum Classic (ETC) daha ciddi kayıplar yaşayabilir. ETC 20 ve 50 günlük rahat hareketli ortalamaların altına  indi. Ayılara güç kazandıran momentum fiyatın kısa bir süre önce 55,1 dolar sveiyesini kontrol etmesine neden oldu. Mevcut şartlar ETC fiyatının 53,4 desteğini tekrardan kontrol edebileceğini gösteriyor. Eğer satış baskısı ile karşılaşmaz ise tekrardan 48,3 dolar seviyeleri görülebilir.

Ethereum Classic (Etc) Fiyat Analizi
Ethereum Classic (Etc) Fiyat Analizi

Ethereum Classic (ETC) hali hazırda SMA-20 altında bulunuyor. Fiyatın yükselişe geçebilmesi için bu çizginin korunması yaşamsal öneme haiz, eğer bu gerçekleşirse 66 dolara doğru bir seyahat başlayabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

Ethereum Classic (ETC) Güç Kaybediyor

Geçtiğimiz ay artan bir alış baskısı bulunuyordu. Bu son bir haftadır hız yitirdi. Bitcoin (BTC) düşüşüyle dibi görmüş oldu ve yatay seyrine devam ediyor. RSI aşırı satış bölgesinde çırpınıyor, geçtiğimiz hafta 45’in altına kadar indi ve toparlanamıyor.

Kısa vadeli yatırımcılar mevcut şartlarda alış taleplerinin azaldığını görmeli geri dönüşün başlaması için %50 Fibonacci seviyesinin güçlü hacimlerle üzerine çıkması lüzumlu. Alış için hazır bekleyen yatırımcılar SMA-200 bölgesini yakından takip edebilir.

Bitcoin (BTC) aşağı yönlü sert hareketler yaparak bu büyük düşüşü tetikleyebilir. Mevcut destek seviyelerinin yakından takip edilmesi yararlı olabilir.

Bitcoin (BTC) bugün kayıplarının bir kısmını telafi etti ve 47.000 dolar sınırına kadar terfi etti. Zayıf öğrenci karşın 46.400 üstünde tutunan fiyatın derhal derhal istikrar yakalayamadığını belirtmek gerekiyor. Yükselişin devam edebilmesi için kısa süre içinde 47.400 ve üstünde kapanışlara gerekseme var. Birçok analist ay bitmeden 39.000 dolara kadar yeni bir dip oluşmasını bekliyor. Bu yüzden tüm altcoin yatırımcılarının oldukça daha dikkatli olması gerekir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer edinen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının bilincinde olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.