HaberlerTüm Haberler

XRP Dolandırıcıları, Amerikan Spor Kanalının Hesabını Hackledi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Amerikan spor kanalı GOL TV’nin Twitter hesabı, XRP dolandırıcıları tarafından ele geçirildi.

XRP içeren dolandırıcılıklar sosyal medyada daha çok yaygınlaşyor. Daha önce kripto para borsalarını ve İspanyol bir müzisyenin hesaplarını içeren hack olaylarını bildirmiştik. Bu dolandırıcılar sıklıkla Ripple’ın bağlı kuruluşları gibi davranırlar ve kurbanlarına yasal anlaşmalar veya hükümet düzenlemeleri tarafından korunmayan cazip yatırım seçenekleri sunarlar.

XRP Saldırganları, Ünlü Hesaplarla Yatırımcıları Kandırmaya Çalışıyor

Amerikan spor ağı GOL TV‘nin Twitter hesabı, bir Ripple dolandırıcılığı yaymak için hacklendi.

Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse, dolandırıcılıklarda sık sık taklit ediliyor. Dolandırıcılar sık sık Garlinghouse kılığına giriyor ve çifte para da dahil olmak üzere görünüşte avantajlı yatırım seçenekleri sunar, ancak bunların gerçek olmadığı ortaya çıktı.

Xrp Dolandiricilik

Saldırganlar, XRP sahiplerini hedef alan dolandırıcılıkları sağlamak için sahte hesaplar, kamuoyu duyarlılığı manipülasyonu, kimlik bilgilerinin yanlış beyanı, çok düzeyli pazarlama şemaları, gelişmiş kimlik avı ağları ve daha karışık stratejiler kullanmaktadır. Dolandırıcılar dünya çapında çeşitli platformlarda bulunabilir ve sürekli gelişen doğaları nedeniyle tespit edilmeleri giderek zor bir hale gelmiştir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.