Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberler

Analistlerden Kritik Bitcoin, Ethereum ve Cardano Tahmini!

Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimleri zorlu bir dönemden geçerken, önde gelen analistler 2023 için tahminlerini sundu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimleri zorlu bir dönemden geçerken, önde gelen analistler 2023 için tahminlerini sundu.

Bitcoin ve Ethereum İçin Pozitif Tablo

Kripto para piyasası için şimdiye kadarki en kötü yıllardan biri 2022 yılı olarak kabul ediliyor. İflas başvurusunda bulunan büyük borsalar ve artan güvensizlik ortamı zirveye ulaşırken, hem bitcoin hem de diğer kripto para birimleri üzerinde oluşan olumsuz etki her gün etkisini sürdürüyor. Bitcoin’in değeri, endüstri ve makroekonomik zorluklar nedeniyle %66,8 oranında düştü. Ancak altcoinler daha büyük düşüşler gördü. Son bir yılda Ethereum’un (ETH) değeri %70 oranında düştü. ETH rekabeti de önemli düzeltmelerden geçti.

Cardano (ADA) %82 oranında kaybetmesine rağmen ilk 10 içinde kalmayı başardı. Yeni yıl yaklaşırken gözlemciler Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini değerlendirmeye devam ediyor. En iyi analistlerden biri olan Michael van de Poppe, Bitcoin için büyük umutlar besliyor. Uzmana göre, BTC keskin bir yükseliş yaşayabilir ve 2023 yılına kadar iki katına çıkabilir. Ancak bunu başarmak için Bitcoin’in değerinin 20.600 dolardan fazla olması gerekiyor. BTC şu anda 16.000 doların üzerinde kalmak için mücadele ediyor ve 16.618 dolardan işlem görüyor. Van de Poppe, lider kripto para biriminin 38.500 dolara ulaşmasını öngörüyor.

Ethereum Tahmin

Tanınmış YouTube kanalı Coin Bureau’da analist olan Guy, en popüler akıllı sözleşme platformu Ethereum için büyük umutlar besliyor. Analist, Ethereum yatırımcılarının ETH’lerini staking sözleşmesinden çıkarmalarına ve uygun gördükleri şekilde kullanmalarına izin verecek olan Şangay güncellemesinin 2023’te geleceğini iddia ediyor. Guy, milyarlarca doları kullanılabilir hale getirebilecek bu güncellemenin, kripto para birimi için iyi bir teşvik olabilecek daha fazla insanı Ethereum’u stake etmeye teşvik edeceğini düşünüyor. Ancak analist, alternatif kripto para için kesin bir fiyat tahmini sağlamadı. Ancak analist, ETH’nin yeni zirvelere çıkabileceğine inanıyor. Analist, ETH’nin beş haneli rakamlara çıkabileceğine inanıyor.

Cardano İçin Güzel Bir Yıl Olabilir!

2022’ye kadar ilk 10’da kalacak olan Ethereum’un tek rakibi olan Cardano’nun stablecoin‘ler, NFT’ler ve merkezi olmayan bankacılık (DeFi) gibi sektörlerde büyümesi bekleniyor. Uzmanlara göre, akıllı sözleşmeler için platformun maliyeti bunu yansıtıyor olabilir. Kripto para birimleri alışverişi ADA projeksiyonu, Changelly tarafından kamuoyuna açıklandı. ADA’nın önceki performansı ve tarihin tekerrür etme eğiliminde olduğu gerçeği göz önüne alındığında, 2023 mali kriz sırasında Cardano’yu satın alan herkes için güzel bir yıl olabilir. Changelly’ye göre ADA, 0,55 dolardan fazla olabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.