Haberler

Grayscale’e, EthereumPoW Dump’ıyla Suçlama!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Grayscale’e, EthereumPoW Dump’ıyla suçlama. Ethereum’un bir hisse kanıtı konsensüsüne geçişinin ardından Grayscale Investments, Grayscale Ethereum Trust ve Grayscale Digital Large Cap Fund tarafından edinilen tüm ETHPoW tokenlerini tasfiye etme niyetini açıkladı.

Grayscale, haberin ardından tepkilerin odağında yer aldı.

Grayscale, EthereumPoW Tokenlerini Satışa Sunacağını Açıkladı

Varlık şirketi Grayscale, yaklaşık 3,1 milyon ETHPoW değerinde token sunacak. Kripto topluluğu bu olaya şiddetle tepki gösterdi ve Grayscale’i damping yapmakla suçladı.

Kurumsal bir haber açıklamasına göre, fon ve tröst, Merge sonucunda elde edilen tüm ETHPoW’ların haklarını 180 günlük bir süre içinde satmadan önce Grayscale Investments’a devredecek.

Hissedarların token satışından elde edilen gelirin bir kısmını alacağı açıklandı. Grayscale Investments aynı duyuruda ETHPoW piyasasındaki düşük likidite sorununu ele aldı. Proof-of-Ethereum ağının yalnızca 15Eylül’de yayınlandığı göz önüne alındığında, şirket, herhangi bir platformdaki varlığı ve bu platformlardaki likiditenin yeterliliği konusunda belirsizlik olduğunu belirtiyor. Ek olarak Grayscale’e göre, tokenin satışlarının gerçekleşeceği fiyatı tahmin etmeyi imkansız kılan önemli oynaklığı başka bir konu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.