Haberler

Kripto Ödeme Girişimi Request Finance’e 5.5 Milyon Dolarlık Yatırım!

Request Finance, Animoca Brands gibi önde gelen yatırımcıların bulunduğu başlangıç turunda 5.5 milyon dolar yatırım aldı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto ödeme girişimi Request Finance’e 5.5 milyon dolarlık yatırım. kripto ödeme şirketi olan Request Finance, Animoca Brands gibi önde gelen yatırımcıları içeren başlangıç turunda 5.5 milyon dolar yatırım aldı.

İşletmelerin faturalandırma, harcama ve bordro dahil olmak üzere operasyonları basitleştirmesine yardımcı olan girişim, Balderton Capital ve bir oyun şirketi olan Animoca Brands gibi yatırımcılardan 5,5 milyon yatırım aldı. Melek yatırımcılar arasında VC XAnge ve Aave’nin kurucu ortağı Stani Kulechov ve The Sandbox’ın kurucu ortağı Sebastian Borget yer alıyordu. Şirket, fonları daha fazla çalışanı işe almak ve pazarlama çabalarını genişletmek için kullanmayı planlıyor.

Kurucu ve CEO Christophe Lassuyt, The Block ile yaptığı röportajda firmayı “web3 Bill.com” olarak tanımladı ve şu açıklamaları yaptı:

Bill.com, müşterilerin tek bir tıklamayla yüzlerce faturayı ödemelerine yardımcı oluyor ve biz de Request Finance ile bunu yapıyoruz. (…) 50 farklı para biriminde 100 faturayı 20 farklı ülkeye tek tıkla ödeyebilirsiniz.

Şirket, Ocak 2021’deki başlangıcından bu yana The Sandbox, Polygon, MakerDAO ve Near Protocol gibi sektör liderleri de dahil olmak üzere 20 müşterisi olduğunu ve 200 fatura ödediğini iddia ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.