Haberler

Upbit, CRV Yatırma ve Çekme İşlemlerini Durdurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Upbit, Türkiye’nin popüler bir kripto para borsasıdır. Son dönemlerde CRV’deki ani düşüş sebebiyle yatırma ve çekme işlemlerini geçici olarak durdurduklarını açıkladı. CRV, DeFi platformlarının en tanınmış isimlerinden biridir ve dün akşam önemli bir düşüş yaşadı.

Bir CRV balinası, swap havuzunda anlık olarak 7 milyon dolarlık satış yaparak büyük bir etki yarattı. Bu durum, CRV’nin fiyatının platformda 0.10 dolara düşmesine ve büyük bir tehlike oluşturmasına yol açtı. Aynı zamanda, önde gelen kripto para borsalarındaki CRV fiyatı da %20’den fazla değer kaybetti. Upbit, CRV’nin riskli durumu nedeniyle yatırma ve çekme işlemlerini geçici olarak askıya aldığını duyurdu.

Upbit
Upbit, Crv Yatırma Ve Çekme İşlemlerini Durdurdu! 3

UpBit’den CRV Açıklaması!

Popüler Güney Kore borsası UpBit, CRV’deki hareketlilikten kaynaklanan güvenlik önlemlerini artırdığını duyurdu. Şirketin yaptığı açıklamada, aşağıdaki ifadeler yer aldı:

Bugün, Curve (CRV) ile ilişkili bazı stalecoin havuzlarında belirli güvenlik açıkları keşfedildi. Sonuç olarak, CRV şu anda önemli bir dalgalanma yaşıyor. CRV ile ilgili herhangi bir yatırımı değerlendirirken dikkatli olmanızı tavsiye ediyoruz.

Upbit, çeşitli kripto havuzlarındaki sorunlara dikkat çekerek, güvenlik önlemleri nedeniyle geçici olarak CRV işlemlerini durdurdu. Borsa, bu konuyla ilgili detaylı açıklamalar yapmadı. Ayrıca, bu askıya alma sürecinin ne kadar süreceği hakkında henüz bilgi verilmedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.