Altcoin Haberleri

Arbitrum (ARB) Boğa Sinyalini Verdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son haftalarda Bitcoin (BTC) etkisiyle kripto piyasasında bir yükseliş gözlemlendi. Bitcoin spot ETF’lerin onaylanma ihtimali, kripto piyasasının yükselişe geçmesine neden oldu.

BTC’nin 30 bin doların üzerine çıkan etkileyici yükselişiyle beraber altcoin’ler de bu yükselişe eşlik etti. Bazı altcoin’ler ise piyasadan ayrışarak dikkat çeken hareketler sergiledi.

Arbitrum, otomotiv devi FIAT ile iş birliği sinyali vermesi ve piyasa koşullarının pozitife dönmesiyle birlikte yükselişe başladı. ARB fiyatı kısa sürede 0,7677 dolardan 0,8677 dolara yükseldi. Bu yükseliş, ARB’de LINK’e benzer bir boğa koşusunun yaşanma ihtimalini ortaya çıkardı.

Arbitrum (Arb) Çıkış Yapmaya Hazırlanıyor!

Arbitrum (ARB) Yükselişi Devam Ediyor

ETF haberleriyle yukarı yönlü ivme kazanan BTC’nin yükselişi ARB’yi de peşinden sürükledi. ARB, pozitif piyasa koşullarına eşlik ederek 0,8675 dolara kadar yükseldi. Fiyatta yaşanan son geri çekilmeyle birlikte ARB, 0,84 dolar seviyesini geri kazanmak için mücadele ediyor. Bu geri çekilme, ARB’nin daha güçlü bir yükseliş potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor.

ARB’nin yükselişi, 1 dolar fiyat bandına doğru bir yolculuk olarak görülebilir. Ancak bu yükseliş, piyasa koşullarının pozitif seyretmesiyle paralellik gösteriyor. BTC’de yaşanabilecek bir düşüş veya kripto piyasasında oluşabilecek bir kaos, ARB’nin yükselişini engelleyebilir.

ARB, kripto piyasasında ayrışan bir yükseliş sergileyemedi. Büyük bir proje olarak görülen Arbitrum, 1,70 milyar dolarlık toplam kilitli varlığı bünyesinde barındırıyor. Ancak bu aktivite henüz ARB fiyatını tetiklemiş değil.

ARB’nin yükselişini sürdürmesi durumunda, 0,8913 dolar kritik bir direnç seviyesi olarak görülebilir. Bu seviyenin aşılması halinde ARB, 0,91 doları test etmeyi hedefleyecektir. Ayıların beklediği 0,91 dolar direnci aşıldığında ise 0,95 dolar direncine doğru bir yükseliş yaşanabilir. ARB’nin 0,95 doları aşması durumunda ise fiyat hedefi 1 dolara ulaşacaktır.

Düşüşün keskinleşmesi durumunda ARB, 0,8225 dolarlık destek bölgesine kadar gerileyebilir. Eğer bu destek bölgesinden güç alamazsa, ARB’nin sonraki durağı 0,80 dolar olacaktır. 0,80 doların kaybedilmesi, ARB’deki boğa havasını söndürebilecek büyük bir destek bölgesidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.