HaberlerBitcoin HaberleriKripto Para Birimleri

BitMEX Eski CEO’su Arthur Hayes’ten Bitcoin Açıklaması!

BitMEX eski CEO’su Arthur Hayes'e göre, Bitcoin mevcut döngünün sonuna ulaştı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

BitMEX eski CEO’su Arthur Hayes’ten Bitcoin açıklaması. Arthur Hayes’e göre, Bitcoin mevcut döngünün sonuna ulaştı.

BitMEX’in eski CEO’su Arthur Hayes, Bitcoin fiyatının  mevcut döngüsünün sonuna geldiğini açıkladı. Terra projesinin Mayıs ayı başlarında çöküşü sırasında, Bitcoin 25.000 dolar değerine düştü.

Hayes’e göre, Bitcoin’in zaten dibe vurmuş olması, 70.000 dolara çıkacağını anlamına gelmediğini boğalara bildirdi, Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.044 dolardan en iyi kripto para birimi şu anda %56.75 düştü.

Bitstamp borsasında Bitcoin şu anda 29.890 dolardan işlem görüyor. En popüler kripto para birimi, art arda onuncu haftayı kırmızıyla kapatmanın eşiğinde. İki yıl denetimli serbestlik cezasına çarptırılan Hayes’e göre Bitcoin sahipleri sabırlı olmalı ve “neyin önemli olduğuna konsantre olunmalı ” sözlerini söyledi. Birçoğunun  şu anda zarar eden bir tutum içinde olduğu göz önüne alındığında,  traderların “muhteşem ayı piyasası rallilerine” hazırlıklı olması gerektiğine inanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.