Haberler

Ark Invest Kripto Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para yatırımcılarının yakından tanıdığı Cathie Wood’un kurucusu olduğu Ark Investment, kripto yatırımlarına kaldığı yerden devam ediyor. Son dönemde Genesis şirketinin iflas edebileceğine dair beklentiler piyasa ve kripto şirketleri üzerinde yine baskı kurmaya başladı. Genesis firmasının acil fon arayışında olduğu ve fon bulamazsa iflas başvurusunda bulunabileceği açıklaması, en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) fiyatını baskıladı. Lider kripto para birimi 16 bin doların altına düşerken kripto dünyasındaki firmalar da yatırım haberleriyle gündeme geliyor.

Ark Invest GBTC Hissesi Aldı

Ark Invest Gbtc

DCG Group çatısı altındaki Genesis firmasının iflası yatırımcıları korkuturken, Ark Invest yatırımlarını hızlandırdı. DCG Group’un bir diğer alt firması Grayscale tarafından çıkartılan Bitcoin hisseleri bir yandan satılırken Ark Invest’ten ilgi gördü. GBTC negatif priminin eksi yüzde 50 olduğu bir dönemde Cathie Wood’un yatırım şirketi GBTC satın alım haberiyle gündeme geldi. Buna göre Cathie’s Ark isimli kaynak yatırım şirketinin 21 Kasım tarihinde 176 bin GBTC hissesi aldığı bildirildi. Bu miktarın yaklaşık 1.4 milyon dolara denk gelmesi dikkat çekti.

Coinbase Hisselerini de Aldı

Cathie Wood’un yatırım şirketi Ark Investment, daha önce de ABD merkezli en büyük kripto para borsası Coinbase hisselerini satın almıştı. Coinbase borsasının likidite krizi yüzünden zor günler geçirdiği iddia edilirken Ark Invest kripto odaklı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.