HaberlerAltcoin Haberleri

Avalanche (AVAX) Kritik Fiyat Aralığına Doğru İlerliyor

Bitcoin'in (BTC) düzeltme yapması sonucunda Avalanche (AVAX) alt seviyeleri test ederek ilginç bir fiyat aralığına ilerliyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin’in (BTC) düzeltme yapması sonucunda Avalanche (AVAX) alt seviyeleri test ederek ilginç bir fiyat aralığına ilerliyor. BTC’nin aşağı yönlü hareketiyle birlikte AVAX, 27,50 dolar seviyesinde bir düşüş yaşamış ve bu durum ekosistem ve yatırımcıları tedirgin etti. Ancak, daha sonra BTC’nin yükselişinden güç alan ana coin tekrar yukarı yönlü bir fiyat hareketine başladı.

Teknik Açıdan Kritik Seviyeye Ulaştı!

Geçmiş dönemlerde sıklıkla gözlenen 30-32 dolar aralığı, AVAX için tekrar önem kazanmaktadır. Bu popüler kripto para şu anda bu seviyelere yakın fiyatlanmaktadır ve hacimli bir şekilde kırmızı kutuyu aşarak üzerine yerleşirse olumlu bir trend gösterecektir. Bu senaryoda, sırasıyla 34.24 – 37.77 – 42.81 – 45.31 ve 48.67 dolar seviyeleri direnç olarak izlenebilir. Avalanche ekosistemindeki gelişmeler de bu süreçte önemli bir role sahip olacaktır.

BTC’nin 40.000 doların altında günlük kapanış yapması, Avalanche ekosisteminin yerinde sayması veya SOL’de beklenmedik düşüşler yaşanması, AVAX fiyatında büyük bir belirsizlik yaratacaktır. Bu tür bir senaryoda, öncelikle 27.73 dolar seviyesine doğru bir test gerçekleşebilir. Ancak, bu seviyenin korunamaması durumunda 23.24 ve 19.58 dolara kadar ani düşüşler yaşanabilir.

Image 28

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.