Altcoin Haberleri

Lido DAO (LDO) Yükseliş Yönlü Hareketiyle Dikkatleri Çekti

BTC spot ETF'lerinin onaylanmasından bu yana kripto camiasının odaklandığı ETH spot ETF'leri konusu, Lido DAO'yu (LDO) adeta parlattı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

BTC spot ETF’lerinin onaylanmasından bu yana kripto camiasının odaklandığı ETH spot ETF’leri konusu, Lido DAO’yu (LDO) adeta parlattı. Uzun bir süredir sessiz kalan LDO, sonunda beklentilere yanıt vererek harekete geçti. Son 24 saatte yüzde 8,07’lik bir artışla “En Çok Yükselenler” listesinde dördüncü sıraya yükselen popüler coin için teknik açıdan nasıl bir durum söz konusu?

Ekran Resmi 2024 01 26 10.26.41

Alıcılar Tekrar Üstünlük Kuruyor!

BTC’deki düşüş nedeniyle destek seviyesine geri çekilen LDO, daha sonra etkileyici bir fiyat hareketi sergiledi. 2,60 dolardan 3,05 dolara kadar yükselen LDO, bu yazının yazıldığı sırada 3,022 dolardan işlem görüyor. Özellikle spot ETF konusu ve ETH tarafındaki gelişmeler olumlu bir şekilde devam ettiği takdirde, LDO’da hacimli fiyat hareketleri görebiliriz. Bu senaryoda direnç seviyeleri olarak sırasıyla 3,323 – 3,614 ve 4,032 dolar dikkate alınmalıdır.

ETH/BTC paritesindeki düşüş trendinin devam etmesi veya BTC’nin 39.500 doların altında günlük kapanış yapması gibi faktörler, paritedeki satıcıların gücünü artırabilir. Bu senaryoda sırasıyla 2,821 – 2,636 ve 2,418 dolara kadar düşüşler yaşanabilir. Eğer 2,418 dolar kaybedilirse, yeni bir satış dalgası görülebilir.

Ekran Resmi 2024 01 26 10.28.24

Lido DAO’nun (LDO) yükseliş yönlü hareketi, ETH spot ETF’leri konusundaki gelişmelere bağlı olarak ivme kazanmış durumda. Kripto camiasının bu konuya odaklanması, LDO’nun popülaritesini artırmış ve fiyatında yükselişe neden oldu. Yakın zamanda yaşanan yüzde 8,07’lik artış, LDO’nun potansiyelini göstermektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.