HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Avalanche (AVAX) Yatırımcılarını Neler Bekliyor? İşte Avalanche (AVAX) Yorumu!

Popüler Ethereum (ETH) rakibi şu anda 26 dolardan işlem görüyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Avalanche (AVAX) yatırımcılarını neler bekliyor? işte Avalanche (AVAX) yorumu. Popüler Ethereum (ETH) rakibi şu anda 26 dolardan işlem görüyor. O zaman beklentiler neler? Ethereum, 1.700 dolarlık bir fiyat noktasında alıcılar buluyor ve onu Birleştirme sorunlarından kurtulmaya bir adım daha yaklaştırıyor. Önümüzdeki hafta kripto para birimleri için kritik bir hafta geçecek. O zaman AVAX yatırımcılarını neler bekliyor?

Avalanche (AVAX)

22 dolar destek seviyesini tutmayı başaran alıcılar 25 doların üzerinde kapandı. Yükselen trend, çok önemli bir seviye olan 25 dolarlık destekle doğrulanıyor. ek olarak, kripto para birimi, yükseliş eğilimi gösterirken 20/50/200 EMA üzerindeki konumunu sürdürdü. Ancak, son artışının 27 dolar direncine yakın yavaşladığı görülüyor. Mevcut modelin bunun altında ikna edici bir şekilde kapalıysa, bir setten potansiyel bir toparlanmadan önce kısa vadeli bir geri çekilme meydana gelebilir.

AVAX, yazının yazıldığı an itibariyle günlük %4.51 artışla 26.66 dolar’dan işlem görüyordu. AVAX’ın fiyatı önceki 30 gün boyunca 16.6 dolar ile 26.79 dolar arasında dalgalandı. Bugün, AVAX için geçen aydaki en harika gün oldu.
AVAX için işlem hacmi önceki güne göre %3 artarak 655 milyon dolar’a yükseldi. Piyasa değerine göre, sevilen Ethereum rakibi on üçüncü sırada yer alıyor. AVAX pariteleri, Türkiye hisse senedi piyasalarında son 24 saatin en yüksek alım satımını gerçekleştirdi. 21milyon.com verilerine göre toplam 463 milyon TL işlem yapıldı.

Avalanche (AVAX) Yorum

7 Ağustos’ta, kripto para birimi 15 dolarlık desteğin ötesine geçti ve iki ayın en yüksek seviyesine ulaştı ve genel olarak %70’lik bir kazanç elde etti. Satın alma baskısının bir sonucu olarak, 25,4 dolar seviyesi bir dirençten anlık desteğe dönüşebildi. Ek olarak, 50 EMA (camgöbeği) ve 20 EMA (kırmızı) yükseliş senaryosunu destekliyor. Ancak yükselen kanalın güçlü artışında (beyaz) bir model kırılması oldu.

Avax Uzman Analizi

Aşırı alım bölgesinden küçük bir toparlanmayı ifade eden Göreceli Güç Endeksi (RSI), güçlü bir boğa gücü ile yankılandı. Fiyat 59-61 seviyesinin üzerine çıkarsa, alıcılar dipteki yavaş genişlemeyi uzatmaya teşvik edilebilir. Bununla birlikte, son grafik ilerlemelerine, azaltılmış hacim osilatör zirvesi (VO) eşlik etti. Bu gösterge, çok güçlü olmayan bir yükseliş eğilimine işaret etti.

AVAX için kısa vadede daha fazla iyileşme olası duruyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.