Haberler

Dev Borsa BitPay’den ApeCoin Desteği!

En iyi kripto para borsalarından biri olan BitPay, ApeCoin (APE) kripto para birimini desteklemeye başladığını açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dev borsa BitPay’den ApeCoin desteği. En iyi kripto para borsalarından biri olan BitPay, ApeCoin (APE)  kripto para birimini desteklemeye başladığını açıkladı.

Hızla büyüyen kripto para sektöründe her gün yeni işbirlikleri ve işbirlikleri filizleniyor. Kullanıcıların işlemleri daha verimli, pratik ve geniş bir şekilde yapmalarını sağlayan çalışmalara bir yenisi daha eklendi. ApeCoin ve en yeni stablecoin artık BitPay tarafından destekleniyor.

BitPay Borsası, ApeCoin’de İşlemlerini Başlattı

Bored Ape Yacht Club ekosisteminin yerel tokeni ApeCoin ve euro tarafından desteklenen bir stablecoin olan Euro Coin artık BitPay tarafından destekleniyor.

Atlanta, Georgia merkezli girişim, euro tarafından desteklenen bir stablecoin olan Euro Coin’i (EUROC) dahil ederek şu anda desteklediği kripto para birimlerinin sayısını artırdı. BitPay kullanıcıları artık BitPay cüzdanlarında nakit yerine iki yeni kripto para satın alabilir, depolayabilir, takas edebilir ve kullanabilir.

BitPay ve ApeCoin ittifakı ilk olarak İtalyan giyim markası Gucci tarafından Twitter’da duyuruldu. BitPay’in ApeCoin ve Euro Coin uyumluluğu eklemesini kullanan Gucci, artık müşterilere kripto para birimi ile ödeme seçeneği sunuyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.