Altcoin Haberleri

Avalanche Vakfından, Meme Coin Açıklaması Geldi!

Avalanche Vakfı, son zamanlarda tekrar artan meme coin çılgınlığına katılarak dikkat çekti. Vakıf, "Kültür Katalisti" programı aracılığıyla birkaç meme coin'i satın alacaklarını duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Avalanche Vakfı, son zamanlarda tekrar artan meme coin çılgınlığına katılarak dikkat çekti. Vakıf, “Kültür Katalisti” programı aracılığıyla birkaç meme coin’i satın alacaklarını duyurdu. Bu meme coin’lerin sadece Avalanche zinciri üzerinde yer alacağı belirtildi. Bu hamle, meme coin dünyasında biraz daha karmaşıklık ve farklılık yaratmayı hedefliyor.

BONK başta olmak üzere, Solana üzerinde çalışan meme coin’lerde yaşanan büyük fiyat artışları, diğer zincirlerde faaliyet gösteren geliştiricileri de harekete geçiriyor. Kripto ekosisteminin önemli oyuncuları da bu duruma kayıtsız kalmıyorlar!

Avalanche Vakfı, geçtiğimiz yıl başlatılan “Culture Catalyst” programı aracılığıyla meme coin alımlarına başlayacağını X platformu üzerinden yaptığı açıklamayla duyurdu. 

“Culture Catalyst” programı, içerik üreticileri ve diğer yaratıcılar ile geliştiricileri desteklemeyi hedefleyen bir program olarak öne çıkmaktadır. Bu program, kripto para ekosisteminde son zamanlarda internet kültürü ve mizahın da büyük bir rol oynadığına vurgu yapmaktadır.

“Kripto ekosistemi içindeki gaz token’ları, DeFi token’ları, gerçek dünya varlıkları, NFTler, yönetişim token’ları gibi, son dönemde meme coin’ler de büyük önem arz etmeye başladılar. Genelde internet kültürü ve mizahtan ilham alınarak çıkarılan bu token’lar, kullanım alanı olan bazı varlıkların da ötesine geçmeyi başardılar. Çeşitli kripto topluluklarının çıkarlarını ve toplu hareket ruhunu temsil eden bu coin’ler bu alanın önemli oyuncusu oldular”

Image 1

“Avalanche tabanlı meme coin’ler alınacak”

Avalanche Vakfı, “Kültür Katalisti” programıyla, yalnızca Avalanche ağı üzerinde üretilen meme coin’lerini edinmeye başlayacağını duyurdu. Bu açıklamada yer alan ifadeler şunlar:

“Avalanche Vakfı, bir koleksiyon oluşturmak için bazı Avalanche tabanlı meme coin’leri satın alarak bu token’ların simgelediği kültürü ve eğlenceyi hem tanımak hem de teşvik etmek için Culture Catalyst’i kullanacaktır. Bu adım, Avalanche Vakfı’nın NFT’ler, gerçek dünya varlıkları ve diğer kripto paralardan da dahil olmak üzere Avalanche ekosisteminde devam eden katılımını artıracaktır. Aynı zamanda portföyünü daha eksiksiz bir hale getirerek, genişletecektir”

Alımların ise çeşitli kriterlere dayanarak yapılacağı belirtilirken, bu kriterler arasında coin’in sahiplik sayısı, likidite seviyeleri, proje olgunluğu ve adil bir başlangıç yapılıp yapılmadığı gibi şartlar da bulunacak. Bu sayede, yazının karmaşıklığı ve çeşitliliği artacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.