Haberler

Axie Infinity (AXS) Fiyatında Sürpriz Yükseliş!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Axie Infinity (AXS), kripto endüstrisinin eğlence ve oyun tarafında öne çıkan bir coin olarak son 24 saatte büyük bir artış yaşadı.

Yüzde 22’lik bir yükselişle zirveye oturan AXS, dikkatleri üzerine çekti. Bu popüler coin, düşen trendini kırarak inanılmaz bir hacim topladı ve patlama yaşadı. Aynı zamanda son 24 saat içinde en çok değer kazanan coin olarak da dikkat çekti. Peki, AXS’nin hangi fiyatları göreceğine birlikte bakalım.

Axie Infinity (AXS) Teknik Değerlendirmesi

Axie Infinity (AXS), uzun bir aradan sonra büyük bir patlama yaşadı. 4,09 dolar desteğini test ettikten sonra kısa bir fiyat aralığında dalgalanan AXS, 4,22 dolardan 5,15 dolara kadar hızla yükseldi. Bu popüler coin, toplamda yüzde 22,13’lük bir artış kaydetti. Ancak daha sonra 4,66 dolara kadar bir geri çekilme yaşadı.

AXS’nin yükseliş beklentilerinin devam edebilmesi için aşması gereken direnç noktaları sırasıyla 4,89 dolar, 5,03 dolar, 5,16 dolar ve 5,36 dolardır. Özellikle kısa-orta vadedeki pozitif görünümün sürmesi için 4,69 dolar seviyesindeki fiyat hareketleri belirleyici olacaktır. Olası bir geri çekilmede ise 4,41 dolar ve 4,09 dolar destek noktaları olarak göze çarpmaktadır. Özellikle 4,09 doların kaybedilmesi, satış dalgasının daha kritik bir boyuta ulaşabileceğini göstermektedir.

Ekran Resmi 2023 09 15 10.06.35

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.