Bitcoin HaberleriHaberlerTüm Haberler

Balinadan 9 Bin Adetin Üzerinde Bitcoin Alımı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tezgah üstü bir Bitcoin adresi, 9.000’den fazla Bitcoin (BTC) ekledi. Bir Bitcoin balinası başka bir büyük satın alma işlemi daha yaptı. Whale, hesabına 9 binden fazla Bitcoin eklerken toplam Bitcoin sayısını 33.217,70 BTC’ye çıkardı.

Balina kavramı, kripto para dünyasında bir varlığı elinde bulunduran kişi veya kurumu ifade etmek için kullanılmaktadır. Balinalar kripto para dünyasının her zaman dikkatini çeken konularından biri olmuş ve gizemini her zaman korumuştur.

Tezgah üstü hesabı bulunan Bitcoin balinası 9 bin’den fazla Bitcoin satın aldı. Bu satın alma ile balina, toplam Bitcoin varlıklarını 33.000 birimin üzerine çıardı ve bu, bugünün piyasasında 773 milyon dolardan fazla değere sahip.

Balinadan 9 Bin Adetin Üzerinde Bitcoin Alımı!

Bitinfocharts verilerine göre bir Bitcoin adresi 9.801 Bitcoin alımı sağladı. 764 milyon dolarlık bu satın almadan sonra toplam varlıkları 33 bin Bitcoin’i aşan adresin değeri, mevcut piyasa koşullarında 773 milyon doların üzerinde yer alıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.