Haberler

Balinalardan Dev Ether Alım Çılgınlığı!

Son bir hafta içinde bir kripto analisti tarafından yapılan açıklamaya göre, kripto para balinaları yüksek miktarda Ether biriktirdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son bir hafta içinde bir kripto analisti tarafından yapılan açıklamaya göre, kripto para balinaları yüksek miktarda Ether biriktirdi.

Ali Martinez adlı analist, X platformunda takipçilerine yaptığı paylaşımda, derin cepli yatırımcıların on binlerce Ether satın aldığını iddia etti. Bu durum, kripto para piyasasında büyük bir hareketliliğin işareti olarak yorumlanabilir.

“En büyük Ether balinalarından bazıları, bir satın alma çılgınlığı içinde yer aldı ve geçtiğimiz hafta 100.000’den fazla Ether topladı. Bu, 230 milyon dolarlık devasa bir değer anlamına geliyor.”

Ether 245

Ether, yazı kaleme alındığı sırada CoinMarketCap verilerine göre 2.154 dolar üzerinden işlem görüyor. Bu, Ether’in son zamanlarda değer kazandığını ve yatırımcıların bunu fırsat olarak gördüğünü göstermektedir. Balinaların yüksek miktarda Ether biriktirmesi, piyasadaki talebi artırabilir ve fiyatın daha da yükselmesine neden olabilir.

“Shiba Inu, yükseliş işareti gösteriyor! SHIB, kritik destek seviyesini 0,0000103 dolar seviyesinde koruyacak olursa, varlığın bir sonraki durağı 0,0000140 dolar olabilir.”

Ali Martinez, Ether’in yanı sıra ünlü memecoin SHIB ile ilgili de konuştu ve varlığında yükseliş işaretleri olduğunu iddia etti. SHIB, yazı kaleme alındığı sırada CoinMarketCap verilerine göre 0.0000101 dolar üzerinden işlem görüyor. Bu da SHIB’in düşük bir fiyattan işlem gördüğünü göstermektedir.

SHIB, son zamanlarda kripto para piyasasında popülerlik kazanan bir token olarak dikkat çekiyor. Balinaların SHIB’e olan ilgisi arttıkça, fiyatının da yükselme potansiyeli bulunuyor. Ancak, kripto para piyasası oldukça volatil olduğundan, yatırımcıların dikkatli olması ve risk yönetimi stratejileri uygulaması önemlidir.

Shib 45

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.